Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Részletre szeretnék gépet...

Részletre szeretnék gépet venni valahonnan, milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés
Úgy 220-230 lenne a config, amit akarok, de egyben nincs ennyi pénzem sajnos.. Mire összegyűjtenék ennyit, az nekem most lazán 3-4 hónap lenne, a megélhetés mellett.. Milyen áruház van, ahol lenne ilyen lehetőség? Tudtok esetleg ilyet? Nem hitelt szeretnék felvenni, hanem síma részletfizetést. Mi pl anno csomó háztartási gépünket így vettük, hogy fizettünk rá havi xy összeget, viszont már első nap elhozhattuk. Nah énis valahogy így tervezném ezt a gépvásárlást. Pcx-nél lehet ilyet? Esetleg ipon? Utóbbinal csak valami hitellel kapcsolatos dolgot találtam.

2019. nov. 1. 01:32
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Az a részletfizetés amiről beszélsz, az áruvásárlási hitel.

Az áruház intézi, de egy bank folyósítja.

A háztartási gépeiteknél is így volt.

2019. nov. 1. 07:25
 2/6 belapus ***** válasza:
25%

Ha nem fizeted ki egy összegben a termék árát, az technikailag azért hitelfelvételt jelent.

Olyat keress, ahol a THM 0 %.Ilyet - egyelőre - a két említett áruháznál nem ajánlanak.

Vannak boltok, ahol elérhetőek 0 %-os hitelek, de ott vagy előre összerakott gépet tudsz venni vagy az ott beszerzett alkatrészekből te rakod össze a gépet, esetleg megfizetsz egy szakembert ezért.

2019. nov. 1. 07:32
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ne vegyél áruházból fix gépet, azok mindig gagyik vagy túlárazottak. Vegyél fel külön hitelt vagy használj hitelkártyát, és állítsd össze magad a gépet.
2019. nov. 1. 08:35
 4/6 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ne vegyél áruhitelből számítógépet (laptopot, konzolt vagy telefont se) egyáltalán. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér és ez egy olyan hobbi, amit így nyilvánvalóan nem engedhetsz meg magadnak.
2019. nov. 1. 09:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, vagy én vagyok szegény, de én értem, hogy más ember hogyan vesz magának ilyen 300-500 ezres configokat.. Jó igaz, hogy Baranyai vagyok, és keveset keresek, pedig én a szakmámban is melózok.. Akkor lesz, ami lesz, várok egy 5 hónapot azt csókolom.
2019. nov. 1. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

Sokkal jobb döntés várni, mint adósságba verni magad egy gyorsan avuló műszaki cikk miatt.

Megteheted azt is, hogy megveszed az időtállóbb alkatrészeket most, vagy a hónap végén fekete pénteken. Olyasmit, mint ház, táp, RAM, SSD. Aztán az ünnepi szezon utáni uborkaszezonban a maradékot.

2019. nov. 1. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!