Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a külső USB-s...

Mi lehet a baja a külső USB-s HDD-mnek (ld. alább)?

Figyelt kérdés

Van egy kb. 2 éves Maxtor 1 TB-os külső USB-s HDD-m, amit filmlejátszásra használok a TV-men. Egy ideje időnként magától megszakad filmlejátszás közben, vagyis kiírja a TV, hogy "külső HDD leválasztva", majd utána azonnal újra kapcsolódik. Volt már, hogy a 9. percnél ezt csinálta, 5 percre rá meg megint. De tegnap elvittük szervizbe, és ott azt mondták, hogy folyamatosan tesztelték, de egyszer sem szakadt meg. Viszont tegnap este kipróbáltam egy másik USB kábellel, és 1 óra lejátszás után megint megszakadt. Biztos, hogy nem a TV-vel van a gond, ugyanis számítógépen is megszakadt már egyszer a másolás, amikor mentettem le róla a fontosabb filmeket.

Szerintetek mi baja lehet? Lehet, hogy azért csinálja ezt, mert sokáig kényszeresen nagyon nyomkodtam a kábel HDD-be menő csatlakozóját, amikor a TV-hez csatlakoztattam, mert mindig azt hittem, hogy ki akar esni? Lehet, hogy ettől megsérült a HDD csatlakozója? Mert mást már elképzelni sem tudok. Ilyen esetben mit lehetne tenni? Ki lehet azt valahogy cserélni? Vagy ha problémamentes filmnézést szeretnék, akkor kénytelen leszek már venni egy másik külső HDD-t? Igazából 20 ezerért már neten lehet ennél jobbat is rendelni, így nem akarok a javításra súlyos ezreket költeni. Csak az az érdekes, hogy tegnap a szervizben órákig tesztelték, és akkor egyszer sem csinálta ezt.

2022. máj. 7. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt már írtad, kenyszeresen újra és újra kérdezed
2022. máj. 7. 15:32
 2/2 A kérdező kommentje:
#1: Ez tökre nem ugyanaz, mint a másik kérdés.
2022. máj. 7. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!