Létezik ilyen külföldi weboldal?
Ezen már én is sokat gondolkodtam... Én azt találtam ki magam számára, hogy nagy áruházak oldalain nézem meg adott termékek esetén az értékelést és azt, hogy az adott értékelés hány felhasználótól származik.
HDD-k esetén amit találtam, az csak szerver-meghajtókra vonatkozó statisztika volt...
Azzal, hogy nagy áruházak oldalán nézem meg az adott terméket, abban reménykedek, hogy adott termékből a "rossz szériát" is sikerül elkerülni, amikor adott modell nem túl sikeres.
Néha elég az arukereso.hu oldalon megnéznem hogy meggyőződjek róla: "érdemes megvenni", van hogy Amazon-on keresek adott termékre, vagy megnézem Ebay-n is például.
Árúkeresőt én is szoktam nézni és az alapján szűkítettem is, de azt látom, hogy sokan 1 hónapon belül írnak véleményt, akkor pedig még nem jönnek elő a hibák. :(
Az amazon és a szerver statisztikák jó ötlet, ment a zöld! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!