Melyik gamer egeret ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A hagyományos egér helyett szeretnék beruházni hosszabb távra egy gamer egérre. Valamint egy hozzá illő egér padra. Úgy hiszem normál méretű a kézfejem. Személyes tapasztalatokat is szívesen meghallgatok, hogy kinek mi vált be. Természetesen játékra használnám.2022. máj. 6. 13:49
A kérdező szavazást indított:
Razer DeathAdder V2
Logitech G203 Lightsync
Kingston Hyperx Pulsefire FPS Pro
SteelSeries Rival 3
Glorious Model O
13 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy a többség a Razerre szavazott. Kiváncsi vagyok, hogy miért? Valamint milyen egérpadot ajánlotok?
2022. máj. 6. 21:11
3/8 anonim válasza:
Tökéletes szenzor minden spec tökéletes könnyű, két gomb. Nekem ez az álom.
4/8 A kérdező kommentje:
Eredetileg én is hajlottam a Glorious felé, de az nagyon meglepett hogy a többség a Razerre szavazott. És ha abból indulunk ki mondjuk a Basilisknek főleg bal oldalt van egy kézmarkolatos helye amiből arra következtetek hogy nagyon kényelmesen lehet fogni, és ideális a kéznek, hogy úgy ráilleszkedjen ahogy neki megfelelő. Ami mondjuk egy SteelSeriesből, Logitechből, Gloriousból hiányzik.
2022. máj. 7. 13:16
5/8 anonim válasza:
Igazából azért szavaztak főleg a razer-re meg a Logitech-re mert az a legnépszerűbb Magyarország. De külföldön a steelsiries és a glorious is nagyon népszerű
6/8 A kérdező kommentje:
És amit fentebb írtam a Basiliskról arról mit gondolsz? Nem annyira számottevő az a bal oldali beményedés?
2022. máj. 7. 16:23
7/8 anonim válasza:
Hát embere függő. Legjobb lenne ha elmész és kipróbálod az egereket.
8/8 A kérdező kommentje:
De ha kb akkora a kézfejem mint az átlagnak akkor miért menjek el kipróbálni? Azért raktam fel a kérdést, hogy a legtöbb ember mit használhat, és arra gondolok hogy akkor az nekem is megfelelne mert átlagos a kézfejem nagysága. Meg szerintem egyébként se biztos hogy amit ott jónak látnék az hosszú távon is meg fog felelni. Illetve már valszeg megrendeltem volna a Glorious Model O egeret csak észre vettem a Basilisken ezt a jó kis markolatot és most ezen vivodok.
2022. máj. 7. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!