Processzorhűtő ferdén állva új számítógépben normális vagy szállítás közben ferdülhetett így el?
Ma kaptam meg a rendelt számítógépet amihez volt kérve összeszerelés és a processzorhűtő a képen látható módon ferdén áll a házban..
Arra tudok gondolni, hogy szállítás során ejthették le a csomagot és a súlytól görbült így el, vagy fel lehet így tenni egy processzor hűtőt?
ARCTIC COOLING Freezer i35 CO a hűtő
Most nem azért, de ahhoz, hogy ezt így el tudd hajlítani elég komoly erőbehatást kell kifejeteni, amit maga a hűtő a súlyából adódóan nem tudna megtenni, max ha 100-ról 0-ra lassított a kamion -1 másodperc alatt...
Továbbá biztos vagyok benne, hogy ha külsőre nem is látható de elszenvedett valamilyen sérülést az alaplap a CPU és memória foglalatok között, továbbá a hajlás irányát tekintve a CPU is lehet, hogy erős terhelést kapott a képet nézve a teljes bal felületére ami ezen kényes alkatrésznél olyan mintha egy tankkal mennél át a vakond buckán.
Ezt szerintem erőteljesen vegyék vissza és küldjenek másik, vagy az elállási jogoddal élve visszaküldöd és rendelsz valami mást és inkább összerakatod egy ismerőssel aki ért hozzá.
elismerték a hibát.
Es milyen magyarazattal?
Nem vagyok morzsika.
Ha szállításból adódott a sérülés, akkor az alaplap is cserés minimum, mert, hogy a nyák is megrepedt az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!