Processzorhűtő ferdén állva új számítógépben normális vagy szállítás közben ferdülhetett így el?
Ma kaptam meg a rendelt számítógépet amihez volt kérve összeszerelés és a processzorhűtő a képen látható módon ferdén áll a házban..
Arra tudok gondolni, hogy szállítás során ejthették le a csomagot és a súlytól görbült így el, vagy fel lehet így tenni egy processzor hűtőt?
ARCTIC COOLING Freezer i35 CO a hűtő
Nem kapcsoltam be mivel ma jött meg és elküldtem képeket oda is ahonnan rendeltem..
De külön írva is volt, hogy ki van támasztva a GPU meg a CPU cooler na most azok a kis tartó szivacsok se a helyükön voltak már
Akár mennyi ideig nézem a képet, nem tudok rá jönni, mitől görbülhetett meg így a CPU cooler... a házba max 160 centis cpu hűtő fér be, a benne lévőnek a magassága pedig 158cm. Most ha oldalról kapott egy ütést, akkor az azt jelenti hogy a plexinek több mint 2 centit kellet el mozdulni a kiindulási pontjáról, ahhoz hogy a CPU hűtőnek a hőcsöve el kezdjen nyomás hatására görbülni valamerre. Ha ez történt volna, akkor az látszódna az oldalán lévő plexin. Viszont ha el is lett ejtve a ház, akkor se tudna ilyen mértékben el hajlani a heatpipe a CPU hűtőn.
Kíváncsi vagyok mi lesz a válasz az el küldött képre.
Hogy vetted észre, leszedted az oldalát, hogy belenézz mikor megjött. A házon nincs ütés nyom?
Az is lehet, hogy rosszul tették fel. Az még a jobbik eset, mert akkor nem ejtették le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!