Ez a laptop megéri az árát, vagy ajánlanátok ebben az árkategóriában jobbat?
"Ez a laptop megéri az árát"
nem. AMD Ryzen 3 3250U régi/gagyi
"ajánlanátok ebben az árkategóriában jobbat?"
Ezekben az árkategóriákban nagyon kompromisszumos választások vannak jelenleg. Az sem teljesen konkrét, hogy mit jelent nálad az árkategória (plussz-mínusz mennyi?), így a legolcsóbb 15,6 colosak között óriási különbségek vannak 1-2 tizes ráköltésével is.
Amit az 1-es írt, csak ránéztem, az 10-zel drágább + winfos ára
és abban nincs UTP/rj45, ami valakinek szükségszerű, valakinek meg ajánlott, valakinek esetleg lényegtelen
meg kinek milyen igényei vannak... valakinek számít a kártyaolvasótól kezdve pár egyéb, valakinek meg totálisan nem
valakinek számít, hogyha olcsóbban adják hozzá a winfost, valaki meg úgyis linuxot használ
ill. nem tudom melyiket mennyire lehet hogy bővíteni memória ügyileg például, ami elég lényeges pont
ahogy mondjuk esetleges .m2 csatolófelület is kérdéses, hogy kinek igény, kinek nem
kinek felel meg ac wifi és kinek inkább dupla antennás ax
kinek elég usb-ből mennyi és azoknál elég-e 3-as vagy 3.1 vagy 3.2-esből kell neki, esetleg több is
ki keres kapásból olyat, amibe majd két ssd-t is bele tud tenni...
kinek legfőbb igénye, hogy mennyit bír egy töltéssel, vagy kinek kb irreleváns
stb
"Köszi. Windows nincs rajta. Gond nélkül fel lehet telepíteni, nem lesz probléma a driverekkel?"
Ha tettél fel már windowst szerintem nem lesz gond, 10 automatikusan levadássza az illesztőprogramokat, ha nem akkor meg a gyártó oldalán eléred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!