Monitor hiba lehet vagy ez normális?
Figyelt kérdés
144 hz es QHD monitorom van de azt nem értem hogy miért 120 hz a max amire be lehet állítani? Nincs 144. A másik dolog meg hogy amikor 120 hz re van állítva és játszok, pl cod warzone vagy rocket league, töltő képernyőn pislog a monitor, néha játék közben is észre lehet venni. Ha 60 hz re teszem akkor nem pislog. Na de nehogy már 144 hz es monitor csak 60 hz et bírjon.. Ez most komoly?? Amúgy Freesync is be van kapcsolva, de hát direkt ilyen monitort akartam2022. máj. 3. 22:08
21/28 Morzsi007 válasza:
Egy próbát megérne egy 2.1-es kábel. Jobbik fajtából.
22/28 anonim válasza:
Komolyan mondom megőrülök, hogy mindent úgy kell a csávóból harapófogóval kihúzni....
Nem hogy megérné a próbát a 2.1, hanem az kell hozzá! Azt használd amit a zikszbokszhoz adtak, azzal próbáld meg!
23/28 A kérdező kommentje:
Nem segít az xbox kábele sem. Akkor is pislog. De nem vészes. Hacsak nem teszi tönkre a monitort ez a pislogás? Mert nem mindig pislog, csak néha
2022. máj. 4. 19:52
24/28 A kérdező kommentje:
Olyan nagyon nem zavaró, ritkán csinálja. Csak attól félek hogy nehogy tönkremenjen a monitor így
2022. máj. 4. 19:54
25/28 A kérdező kommentje:
1080p-n is pislog, most próbáltam. Szóval nem a felbontással lesz a gond
2022. máj. 4. 20:30
26/28 A kérdező kommentje:
Általában textúra betöltésnél csinálja mostanában (cod warzone) és akkor is amikor tölt be a játékba. Amúgy rocket leagueben is csinálja néha
2022. máj. 4. 20:33
28/28 A kérdező kommentje:
A megoldás az hogy kikapcsolom a Freesyncet? Ha 120 hz en és 1440 p ben játszok. Ez normális hogy a freesync ennyire zavarja?
2022. máj. 17. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!