Monitor hiba lehet vagy ez normális?
Kontraszthoz nincs köze.
1440p meg 120 Hz, szerintem túl sok az XBoxnak. Vedd vissza 1080p-re.
Ne haragudj, de hiába kértem, hogy írj le mindent, ba..ol leírni.
Assemtom milyen monitorod van, azon milyen beállítások vannak. Én TV-vel nyomom, itt külön be kell állítani hogy melyik bemenetre mi van kötve és aszerint változik a fény, dinamika, stb.
Az egy dolog, hogy az xbox mekkora felbontásokat támogat. A játékok nem boztos, hogy támogatják a 4k 120fpst! Az 1440-et sem támogatja minden játék és némelyik csak 60fps-en támogatja ezt a felbontást.
Ne csak itt minket cseszegess, hanem az összes beállítást próbálgasd végig a monitorodon! Elszórni nem tudod vele! Az xboxon is zongorázz véig minden beállítási lehetőséget.
Támogatja a 4K-t (ez inkább marketing), kisebb játékoknál meglehet, de egy komolyabbnál a natív 4K és 120 FPS nem fog menni, ehhez pc vonalon is komoly gépre van szükség, olyan kis dobozban, mint az XBOX nem férne bele, legalábbis ezen az áron és hogy kiküldi.a 4K-s jelet az nem azt jelenti, hogy a játék is natívban abban a felbontásban jelenik meg. A felbontás egy dolog, a másik fontos a grafika megjelenítése, ami megdolgoztatja a gépet. Lehet 4K alacsony beállítás meg fullHD ultra grafikán, melyiknek lesz szebb képe?
Szóval lehet nem a monitorral van a gond. Soha nem volt XBOX-om, de a megjelenés után sok videót néztem, pont erről a témáról, hogy tényleg tudja azt, amit mondanak.Hát nem teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!