Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért sötétül el a monitorom?

Miért sötétül el a monitorom?

Figyelt kérdés

ACER V226HQL a monitorom, 1 éves kb, kétlem, hogy baja lenne.

Ma reggeltől elsötétül a monitor 1-2 másodperce, aztán rögtön megjavul. testvéremnek is ezt csinálja pár monitor a munkahelyén.

2022. máj. 1. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Mint az én monitor-tv-m! Az tegnap elsötétült, aztán pirosban és szürkében pompázott. Ma sem állt egészen helyre. Valamilyen támadás lehetett?
2022. máj. 3. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ez Samsung.
2022. máj. 3. 21:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem már a másik monitorral se jó, úgyhogy a géppel lesz vmi gond.
2022. máj. 14. 06:48
 4/8 anonim ***** válasza:

3

Próbáld meg másik kábellel, utána másik géppel/videókártyával

2022. máj. 18. 15:26
 5/8 A kérdező kommentje:
2 különböző kábellel próbáltam, viszont csak 1 PC van itthon, így a második nehézkes.
2022. máj. 18. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg a videókártya a rossz :/
2022. máj. 18. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam csak pillanatokra "villan", mindig, amikor a hűtőgép (nem venti, hanem amiben az élelmiszert tároljuk) ki-bekapcsol. Ez csak pillanatnyi, ergo a te eseteben az egyik lehetséges ok talán az -nyilván nem ismerjük a körülményeidet-, hogy túlterhelt esetleg az áramhálózat, amire a géped, monitorod van kapcsolva és akkor más gépek, eszközök 1-2 másodpercre elveszik az áramot a monitorodtól.

A másik, ami eszembe jut, valami hiba lehet a videokártya kapcsán, pl nem érintkezik jól, talán csak átmenetileg egy gép pakolástól megcsúszott a foglalatban, de esélyesebb sajnos, hogy kezd meghalni ilyen esetben.

Vagy esetleg tartósan megsérült a kártya.

(Vagy vezeték érintkezési hiba.)

(Ritka esetben oprendszer beállítási hiba: esetleg túl rövid a képernyővédő mód inkaktivitási ideje, de ez persze csak akkor játszana, ha 1-2 percig tényleg inaktív vagy és ha mindig ilyenkor sötétül el, és esetleg ekkor hozzáérsz az egérhez / egy billentyűhöz és persze h megint van kép; de ez a ritkább oka.)

2022. máj. 18. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én monitor-tv-m teljesen helyreállt, a Telekom megnyugtatott, hogy náluk volt valami műszaki hiba.
2022. máj. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!