Pista5 kérdése:
Miért csatlakozik le -és fel a HDD-m?
Figyelt kérdés
Egyik nap random egy játékon játszottam és hirtelen leállt a játék, kiírt egy hibaüzenetet (nem találhatóak a megadott helyen a fájlok) és megnyitotta a fájlkezelőt is a :D meghajtónál (ami le -és felcsatlakozik). Próbáltam már új kábelt használni, másik sata portba beledugni és ez működött is.. de csak egy hétig kb., mostanába megint elkezdte ezt csinálni és ez a dolog akkor történik amikor a HDD-ről akarok valamit futtatni, elkezd betölteni a program/játék és utána leáll.
Esetleg valakinek valami tipp? Esetleg megvan hibásodva a HDD vagy valami softwere-es hiba okozhatja? (Maga a HDD kb. fél éves, linkje: [link]
2022. ápr. 29. 16:48
11/11 A kérdező kommentje:
valószínűleg az érintkezéssel van a gond (a hdd érintkezőjével, az alaplap rendben van), most megint megigazítottam a kábeleket és megint jó, valami miatt mindig kilazul vagy csak rossz az érintkezője úgyhogy erről ennyit.
2022. ápr. 30. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!