Miért csatlakozik le -és fel a HDD-m?
Egyik nap random egy játékon játszottam és hirtelen leállt a játék, kiírt egy hibaüzenetet (nem találhatóak a megadott helyen a fájlok) és megnyitotta a fájlkezelőt is a :D meghajtónál (ami le -és felcsatlakozik). Próbáltam már új kábelt használni, másik sata portba beledugni és ez működött is.. de csak egy hétig kb., mostanába megint elkezdte ezt csinálni és ez a dolog akkor történik amikor a HDD-ről akarok valamit futtatni, elkezd betölteni a program/játék és utána leáll.
Esetleg valakinek valami tipp? Esetleg megvan hibásodva a HDD vagy valami softwere-es hiba okozhatja? (Maga a HDD kb. fél éves, linkje: [link]
Töltsd le a hd sentinel programot, és nézd meg ír-e valami problémát.
Ja, és attól még, hogy fél éves a hdd, még lehet hibás.
Kábel vagy csatlakozó gondnak néz ki.
Ha haldokolna kiírná a hdsentiel.
Az alaplapon nem jött fel a csatlakozó forrasztása?
Ha megmozgatod óvatosan, nem tűnik túl lazának?
Esetleg próbáld meg a kábelt kicserélni.
amugy az üzemideje az nem sok, nekem egyes HDD-im a mai napig futnak hibátlanul, van amelyik futási ideje már 3500 nap.
Szerintem simán hibásat fogtál ki
6gbps SATA kábellel próbáld ki, vagy máshonnan kapja az áramot, ha ezek után is kapcsolgat, szerintem rossz.
Energiamegtakariásokban állitsd esetleg be hogy a merevlemezt ne kapcsolja ki tétlenség alatt, hátha ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!