Olcsó középkategóriás PC-hez alkatrészek?
Figyelt kérdés
1060 6GB kártyám van, ehhez milyen hardvert ajánlotok?
Intel/AMD éri meg most jobban?
Egyszerűbb játékokhoz kéne csak (pl. League of Legends, Fortnite).
2022. ápr. 24. 13:12
2/3 anonim válasza:
Amit olcsón találsz hardveraprón. Én valami B450-es alaplapot néznék, illetve hozzá valami olcsó Ryzent és ebben még benne van a fejleszthetőség későbbi lehetősége is.
3/3 anonim válasza:
I5 10 ezres széria ha mondjuk Win 11 et is akarsz használni...nekem is 7500 van és már nem támogatja ez a proci. 16 GB RAM én hyper x et szoktam venni ddr4 de ez a te döntésed (ezekhez a játékokhoz amúgy elég lenne 8 is) de azért nem árt bele több..
AMD nálam szóba sem jöhet szóval arról tanácsot nem tudok adni, de tény hogy pár széria elég jól sikerült náluk most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!