Videokártyánál melyik márkát érdemes?
RTX 3060 ti-t vennék és több márka is van itt amik relatív még olcsóak is és jön a kérdés hogy ezeket érdemes-e nézni?? De amire kíváncsi lennék még 2ventis vagy 3 ventis?? talán innen az asus lenne a legjobb nem? csak olyan "mini" mint a neve is mondja....
Más márkánál kb +30k - +50k kérnek el..
Gainward GeForce RTX 3060Ti Ghost 8GB LHR
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge OC LHR
ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti V2 Mini OC (LHR)
2/2
Akár 300-400k is csak a kérdés megér-e annyival többet...
(ha 250 lenne a 3060 ti és 300k 3070ti, 350 a 3080ti akkor éééén náon boldog lennék de sajna nem. 3060 ti hez képest a 3080 is vagy 200k val több.. annyival meg nem add többet.
AMD-s is jó lenne de jobb a driverek lefedetsége nvidiánál. prociból amd van de kártyából nem vennék szivesen.
Ezek voltak az "olcsóak" és kiváncsi voltam mennyire megbizhatóak ezek is.
Ha az ár mindegy akkor ezeket a mini szutykokat felejtsd el.
Továbbá milyen felbontásra kellene? Full HD-ra vagy 2k-ra? Ray Tracing mennyire fontos? (nekem 2080 oc van de megmondom őszintén sose használtam, parasztvakítás -30 fps-ért)
Utolsó kérdés, biztos, hogy most akarsz vga-t újítani? én is lecserélném az enyémet de várok még, mert az elmúlt pár év játékai nem indokolják, hogy 300-400-500 ezreket dobjak ki egy kártyára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!