Érdemes kivárni az új intel videokártyákat vagy mit vennétek/tennének?
Egy pct szeretnék összerakni minimális játékkal ,de 2d rajzfilm készítésre használnám, viszont full kezdő vagyok a témában. Ki milyen programokat és setup-ot használna,venne?
Kérlek akiknek van belátása a területre, bármi infót szívesen fogadnék :)
nem annyira érdemes új vidi karikra várni, ha minimális játék, akkor alapból rx - amd vonalon mozognék.
RX 5700 XT-m van, nem igazán foglalkozok videó szerkesztéssel, de adobe programok futtatására tökéletes egy Ryzen 5 3600-al. 32 gb ram, és 512 ssd, 2 tb hdd.
Amúgy szerintem sem érdemes várni.
Sok a duma, és ugyanaz a dal megy pont, mint az ingatlanoknál.
Sajnos változtak az árak, nem sok mindent lehet tenni, elfogadja az ember, vagy valami alternatívát keres -> használt piac, vesz konzolt, megelégszik az IGP-vel.
Sok pénzben mernék fogadni, hogy azok az árak, amik voltak 2020 előtt, soha nem térnek vissza, sőt, meg sem nagyon közelítik már, vagy további emelkedés várható.
ilyen alapon soha ne vegyen az ember, mert mindig az ujabbra érdemes várni?! Nem jó hozzáállás szerintem.
Ha van rá pénzed és kell, akkor vedd meg ami szeretnél
Én várok hogy a 3070 vagy 3060ti a 3060 árába lemenjen.
Jönnek ki a 40xx szériák nemsokára, szerintem (ha nem lesz árvíz / tűzeset / ...) lejeb mennek majd ezek nemsokára.
Aztán ember tervez... :)
Annak érdemes várni akinek nem égetően fontos most, aki középkategóris kártyát keres és aki bevállalja az újat.
Az intel kártyákkal sem a megváltás érkezik majd, hanem egy rakás kárty a piacra amiket alapból az nvidia árai alá pozicionálnak ( nyilván kényszerből ).
Ha nincs semmilyen hardvered, de már használnád akkor nyilván teljesen hülyeség lenne várni ezekre.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!