Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 5G router antenna tudja a 4G+-t?

5G router antenna tudja a 4G+-t?

Figyelt kérdés
Tp-link MR600 4G+ routerhez akarok antennát venni. SIM kártyával használom. Fontos lenne hogy a 4G+-t tudja. Pár éve már 4G+-t használok, (online játékra, letöltésre, mindenre), most új helyre költöztem és igen gyenge a 4G+ jelerősség. Ezt szeretném erősíteni egy antennával. A sima 4G antennák nem tudják felfelé erősíteni a jelet, úgytudom, de az 5G antennák elvileg lefelé tudják. Vagy esetleg valaki tudna tanácsot adni hogy tudnám a 4G+-t erősíteni. A régi házban 40-60 MB/sec volt a letöltés, (torrent 14-20 MB/sec), most 9-14 MB/sec (torrent 1.5-2 MB/sec). Előre is köszi a válaszokat.

#router #4G #5G #router antenna
2022. ápr. 18. 15:29
 1/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hosszabbitos nagy "kulteri" antenat

[link]

2022. ápr. 18. 15:54
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

keresgelsz kulteri antenakat aminek csatlakozoja jo es sav tamogatasa

kulfoldi oldalakat inkabb add be google

azert irtam idezojelbe mert ilyen eros antenat nem feltetlen kell kintre szerelned ha nem akarod, de ez mar rajtad all, ugy biztos meg hatekonyabb lesz

2022. ápr. 18. 15:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha lehet akkor inkább beltéri antenna kellene. A router gyári antennáját lecseréltem egy "jobb minőségűre", picit jobb, de nem az igazi.
2022. ápr. 18. 16:42
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 mire?

mi lenne a fontos?

ne legyen hosszabbitos?

ne legyen tul draga?

mert ami kabelnelkuli abbol tul nagy es tul eros ugyse nagyon lesz

2022. ápr. 18. 17:11
 5/6 A kérdező kommentje:
A fontos az lenne hogy a jelenlegi 9-14 MB/sec-ot meg tudjam növelni, min 40 MB/sec-re. És a tényleges letöltési sebesség (nem a mért), olyan 15-20 MB/sec legyen (elsősorban torrentnél, játék letöltés, frissítés, stb.) mint amit évek óta használtam. Mert most az 1.5-2 MB/sec semmire nem elég. Hiába mérek 10 MB/sec felett. Se torrentet, se játék frissítést nem tudok vele csinálni. Akkor még nem beszéltem egy közel 50-100 GB-os játékról. Az 2 MB/Sec-el mikor jön le? Ezért kellene egy antenna ami talán megnöveli a jel erősségét. A routeremen régen a 3 jelből 2-3 világított, felváltva. Minden jó volt. Most egy jel világít, és a 4G+ néha világít, néha nem. COD Vanguard alatt régen 30-50 ms pingem volt. Most 70-120 ms. Régen játék alatt tudtam torrentet tölteni is mert elbírta. Most nem. Erre kellene valamilyen megoldás.
2022. ápr. 18. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy külső antenna ( ami akár lehet a szobádban vagy az erkélyen ) sem oldja meg a problémádat.

A kis jelszint nem feltétlen jelent kisebb sebességet. Ha terhelt a cella, vagy rossz a rádiós környezet akkor azon egy antenna sem fog sokat dobni.

Megpróbálhatod különböző helyekre rakni a lakásban a routert, vagy próbálkozni egy külső antennával, vagy megpróbálhatsz panaszkodni a szolgáltatódnál. ( Néha segítenek ).

2022. ápr. 18. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!