Mennyire jók az asrock alaplapok?
Hát, nekem konkrétan egy példánnyal nagyon meggyűlt a bajom.
Ez egy asrock 4coredual sata2 nevezetű darab a cégünknél.
Senki nem akarta elhinni nekem a hibajelenséget, annyira megmagyarázhatatlan, egy szervizes is hülyének nézett, amíg nem látta ő is... Valószínűleg majd itt is beszólnak az okosok.
Tömören fogalmazva az volt a baj, hogy sorban zabálta meg a ps2-es billentyűzeteket. :P Viccesen hangzik, de annyira nem volt az.
Rákötöttünk egy bármilyen billentyűzetet, hetekig tökéletesen működött, aztán a billentyűzeten pár betű elkezdett meghalni. Pl a del gomb. Nemtudtunk belépni bios-ba, és win alól se működött. Utána követte sorban a többi. Pl az "a" persze így már nem lehetett használni, ezért vettünk új billentyűzetet. A régit természetesen kipróbáltuk másik gépen is, de már ott se működött. Új billnél pár hét, és ismét elkezdődött, vettünk harmadikat. Pár hét, és ismét.. :P
Akkor vittem szervizbe, teljesen hülyének néztek. Azt mondták, hogy ha tényleg tapasztalnak ilyet, akkor fizetnek nekem egy sört.
A fickó rákötött egy bill-t, és hetekig úgy hagyta. Nála is előjött. :) Sört nem kaptam, de azóta legalább nem néznek hülyének. Azt mondják hogy lehet, hogy valahogy túlfesz tüskét kap a bill, de nem tudják, hogy ez hogyan lehetséges. Utána usb billentyűzetet használtunk hozzá, de pár hónap után az alaplap végképp feladta a szolgálatot.
ma 21:26
Tudom, hogy nem szép dolog más nyomorán nevetni, de ettől padlót fogtam. XD
nekem 2 alaplapból 2 megdöglött.
büdös életben nem veszek többé olccccccó alkatrészt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!