Gamer monitort szeretnék vásárolni.Ehhez kérnék segítséget.Melyik legyen?
A címben említett téma.
Egy Gamer monitort szeretnék.
Amit elvárnék:
-felbontás 2k. 1440p.
-válaszidő 1ms.
-minimum 144hz - 165hz.
-rendelkezésemre álló összeg : 150.000ft.
-Videokártyám Asus Rtx 3070.
Egy 60hz-es monitorról váltanék fel.
(Freesync G-sync),na ez még nem dőlt el.
Azt tudom mire szolgál,csak azt nem tudom hogy nekem mivel 3070-em van Nvidia,akkor nekem G-sync kellenen nem?Viszont olvastam hogy nem mindegy hogy G-sync vagy G-sync kompatibilis.És azt is olvastam hogy elméletileg nekem a Freesync is jó.De ahhoz nem kizárólag AMD kártya kell?
Igazából ezt a részét nem annyira értem,és nem tudom,hogy kell e nekem,illetve pontosan melyik kellen nekem.
Csak G-sync,vagy jó nekem a G-sync kompatibilis,vagy jó a Freesync is. ?
Igen,google,beírtam,körülnéztem,én mégis várok ajánlást,kinek milyen gamer monitorja van,mi vált be,melyik volna a legjobb választás ebben az ár szegmensben nekem.
G-sync is G-sync kompatibilis is jó neked.
Az előző volt az eredeti G-Sync, ami külön monitorba épített nVida vezérlővel működött. Látván az Nvidia hogy az ára miatt sokkal kevésbé népszerű mint az AMD FreeSync, így elkezdte azt is támogatni, csak ő G-Sync compatiable néven.
Ha nem G-Sync compatiable logós a monitor, attól még működhet rajta a G-Sync compatiable mód (vagyis az AMD freesync csak Nvidia a kártyával).
Az ilyen monitoroknál vagy a gyártó kérte hogy teszteljék le.
Vagy tesztelték, de megbukott néhány Nvidia teszten, és nem kapott logót.
Szóval ha nem akarsz mellé lőni semmiképp, akkor G-Sync compatiable logós legyen.
Ez nem tűnik rossznak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!