Ezt a laptopot mennyire érdemes megvenni?
Inkább tárhely vagy memória bővítést érdemesebb rá kérni?
Leginkább mindennapi használatra és játékra
Ha a Lenovo laptopok közt nézegetsz, akkor a Legion szériás laptop sorozat van szánva gamer célra.
Pl.: [link]
(Csak gyors linkeltem egyet nem feltétlen kell megvenni)
Amit nézel laptopot az azért nem lenne tökéletes a mai címekre mert a kis igpu-val nem lenne olyan élvezetes játszanod, persze a régebbi címekhez elégséges... volt már ilyen laptop a kezembe és ha mindenképp ezt vennéd, akkor egy memória bővítést mindenképp kérnék hozzá, mivel az alap 8gb-ból 2gb-ot fixen le fog foglalni az igpu és ha jól emlékszem BIOS-ban nem is tudsz rajta változtatni pl. hogy lejjebb veszed, viszont ma játékra 8gb memória kevés.
#4 Én csak linkeltem egy olyan laptopját a Lenovo-nak amit játékra szán.. mint mondtam Legion sorozata.
Továbbá a kérdező nem említette mennyit költene a laptopra, csak linkelt egyet, hogyha játékra is akarja használni, akkor érdemes-e megvenni. Erre válaszolva írtam az előző válaszom utolsó részét.. ,,Amit nézel laptopot az..."
Van ez a laptop is viszont úgy látom erre nem lehet bővítést kérni, ez mennyire éri meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!