Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 75 ezret megért ez a konfig?

75 ezret megért ez a konfig?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 8. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Most mindenre rá kérdezel, h megérte e? Ha elkelt, akkor valakinek megérte.

Vannak retro dolgok, amik nagyon mennek. Én egy commodore 64-et, akartam eladni, félig működő képesen, felraktam market placera 15-en írtak kb, de haver is írt így áron alul vitte.

Amerikába liciteken milliós összegekről lehet beszélni, pl első apple számítógép esetében, vagy ha működik is akkor is.

2022. ápr. 8. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Volt már hasonló kérdésed:

* https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

* https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

kérdező egy dolgot érts meg: a retró dolgokra - ha kellő kultusz alakult ki körülöttük - az emberek képesek magasabb árat fizetni.

2022. ápr. 8. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Mert ha nem ?

Mert ha igen ?

2022. ápr. 8. 20:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Hááát én biztos nem adnék érte még 5ft-ot sem,bolond aki ennyi pénzt kidoobál érte..
2022. ápr. 8. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy te nem adnál érte, attól az a generáció aki ezen nevelkedett fel és ezt szimbolizálja/isteníti az ad ennyit, sőt még jóval többet is.

Én ebayen adtam el 1995ös bontatlan billentyűzetet 10 ezer ft-ért kb félórán belül.

2022. ápr. 8. 20:39
 6/8 MGéza ***** válasza:
100%
Dehogy bolond. Ritka, mert adják el a marhák a színősfím gyűjtőknek, ami meg elkerüli az ilyen sorsot, annak az ára csak nőni fog. Cégek persze százával dobálnak ki ilyesmit ha már nem kellenek. Illetve dobáltak, mostanában a gen 3-5 Intel core alapú brandokat hajigálják ki, gyakorlatilag ingyen a kukába.
2022. ápr. 8. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#4: Ez a te szubjektív, egyéni véleményed.

A régi, kultusszal rendelkező dolgoknak - mivel korlátozott mennyiségben gyártották és jelenleg (mivel "elavult") nem gyártják, így korlátozott, egyre kisebb mennyiségben érhetőek el - egyre magasabb értéke van (pláne, hogy egyrészt ezeket kidobják, másrészt az idő múlásával a benne levő alkatrészek is szépen lassan öregszenek, így akár el is romolhatnak és egyre kevesebb működőképes példány van).

Így van ez régi óráknál, bútoroknál, autóknál - így számítógépes eszközöknél is.

2022. ápr. 8. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem érdekelsz kérdező.

Akár rá is hagyhatnád a "megér ez xy Ft-ot" kérdések spamelését.

2022. ápr. 8. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!