Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Akinek Windows 10-je miért...

Akinek Windows 10-je miért nem frissíti mindenki Windows 11 re? Még ha támogatott is?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 12:08
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek tetszik Windows 11?
2022. ápr. 7. 12:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Minek?
2022. ápr. 7. 12:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert minek? Meg mert nem szeretek béta tesztelő lenni. Az új Windows verziók az esetek többségében tele vannak hibával, mikor kiadják őket, szóval jobb várni másfél-két évet, amíg stabil lesz.
2022. ápr. 7. 12:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert: minek?

Oké, talán nem én vagyok a legrelevánsabb válaszoló, ugyanis a Win7 után szakítottam a Microsoft termékekkel, de ettől talán még tudok objektív véleményt alkotni.

Az ember általában használni szeretné a gépét. Persze, van, akit az tesz boldoggá - elsősorban fiatalabb, kísérletezőbb kedvő embereket -, ha minél hamarabb kipróbálhatnak valamit, ami megjelenik. Nincs is ezzel baj. De a többségnek a stabilitás jóval fontosabb, mint az, hogy felvághasson azzal, hogy neki ám már a megújabb rendszere van.

És oké, a Win10 azért nem a stabilitás mintaképe. De már volt elég idő kitanulni a hülyeségeit, és egyáltalán nem lehetünk benne biztosak, hogy az újabb rendszerben nincsenek nagyobb problémák.

Szerinted anno az XP, vagy a Win7 miért tartotta olyan makacsul magát? Mert egész stabil rendszerek voltak, és a többségnek nem az számított, hogy felvághassoon a legújkabb rendszerrel, hanem az, hogy megbízhatóan és stabilan tudja használni a gépét.

A 11 egy nagyon új rendszer, és lehet, hogy szebb, mint a 10, de nem tudhatjuk, hogy milyen rejtett hibái vannak.

Na, meg nem utolsó szempont, hogy ugyanazon vason jóval több erőforrást igényel.

2022. ápr. 7. 13:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
3d grafikus munkára használom a gépet, amíg minden általam használt szoftver támogatja a w10-et addig biztos nem váltok. Ez is állandóan frissítésekkel zaklat, hol ott leszQrom hogy gy nézői a felűület meg milyen plusz szQrokat raknak bele. Jó volna egy sallangmentes verzió amiben nincs funkció frissítés csak biztonsági.
2022. ápr. 7. 13:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha csak biztonsági frissítések lennének és funkcionális frissítés meg opt-in lenne, mindjárt más volna a tényállás. Mert sajnos rengetegszer az a helyzet, hogy behoznak valamit, ami szerintük hű de nagy újítás és hű de jó, de én hányok tőle.

Pl. a mai napig Classic Start-ot használok, mert az a csempés szar használhatatlan.

Saját gépen meg már 10 éve Linux van.

2022. ápr. 7. 14:00
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

- Mert meg vagyok elégedve vele, mindent tud amit kell, stabil, ismerem

- Mert még évekig támogatott, +

[link]

[link]

2022. ápr. 7. 16:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mindenkinek tetszik" ?

Ez csak a lányoknál és a 20 évesnél fiatalabb fiúknál szempont. Nem mindegy hogy néz ki? Használható legyen és kézreálló, könnyen megtalálható funkciókkal.

2022. ápr. 7. 17:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja bakker, csak a csak csajok meg a kisfiúk használnak UI-t, az igazi férfiak csak direkt neurális interfészen keresztül vezérlik a gépet. Ilyen hülyeséget is régen hallottam. :D
2022. ápr. 7. 21:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
win 7-et használtam utoljára, valamelyik frissitéssel köszönt be a telemetria, azóta ez csak fokozódott. 1 hónap alatt álltam át Linuxra, azóta win. gépet nem engedek ki a netre.
2022. ápr. 7. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!