Akinek Windows 10-je miért nem frissíti mindenki Windows 11 re? Még ha támogatott is?
Mert: minek?
Oké, talán nem én vagyok a legrelevánsabb válaszoló, ugyanis a Win7 után szakítottam a Microsoft termékekkel, de ettől talán még tudok objektív véleményt alkotni.
Az ember általában használni szeretné a gépét. Persze, van, akit az tesz boldoggá - elsősorban fiatalabb, kísérletezőbb kedvő embereket -, ha minél hamarabb kipróbálhatnak valamit, ami megjelenik. Nincs is ezzel baj. De a többségnek a stabilitás jóval fontosabb, mint az, hogy felvághasson azzal, hogy neki ám már a megújabb rendszere van.
És oké, a Win10 azért nem a stabilitás mintaképe. De már volt elég idő kitanulni a hülyeségeit, és egyáltalán nem lehetünk benne biztosak, hogy az újabb rendszerben nincsenek nagyobb problémák.
Szerinted anno az XP, vagy a Win7 miért tartotta olyan makacsul magát? Mert egész stabil rendszerek voltak, és a többségnek nem az számított, hogy felvághassoon a legújkabb rendszerrel, hanem az, hogy megbízhatóan és stabilan tudja használni a gépét.
A 11 egy nagyon új rendszer, és lehet, hogy szebb, mint a 10, de nem tudhatjuk, hogy milyen rejtett hibái vannak.
Na, meg nem utolsó szempont, hogy ugyanazon vason jóval több erőforrást igényel.
Igen, ha csak biztonsági frissítések lennének és funkcionális frissítés meg opt-in lenne, mindjárt más volna a tényállás. Mert sajnos rengetegszer az a helyzet, hogy behoznak valamit, ami szerintük hű de nagy újítás és hű de jó, de én hányok tőle.
Pl. a mai napig Classic Start-ot használok, mert az a csempés szar használhatatlan.
Saját gépen meg már 10 éve Linux van.
"Nem mindenkinek tetszik" ?
Ez csak a lányoknál és a 20 évesnél fiatalabb fiúknál szempont. Nem mindegy hogy néz ki? Használható legyen és kézreálló, könnyen megtalálható funkciókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!