Melyik Gamer monitort vegyem meg a kettő közül?
vagy
Előbbi olcsóbb és kevesebbet jóval kevesebbet fogyaszt, de sokan írják, hogy gagyi a talp? Ez hogy okozhat gondot, ha egy helyben áll?
Utóbbi monitor pedig drágább, de nagyobb is a kedvezmény illetve a frekvenciája is nagyobb és összességében jobbnak tűnik viszont én csak szolidabb játékra használnám (néha-néha). Nem vagyok nagy gamer, sokkal fontosabb, hogy tartós, megbízható legyen és ne szívjak pixelhibákkal meg egyéb idegesítő dolgokkal.
Eddig mindig 60hz-es monitorjaim voltak, szóval szeretnék valami jobbat.
Ezt a kettőt néztem ki. Ha ár értékben ezeknél is tudtok jobban akkor írjátok le, de először is azt, hogy a fenti kettő közül melyiket érdemesebb megvenni.
Köszi.
Ha nem versenyzel bőven elég az első is szerintem.
De be kellene menned egy boltba és megnézni mindkettő képét.
Mondjuk nekem tetszik az IPS-ek képe, szeretem őket.
- 14 napos elállás van Magyarban ha online rendeled meg, így vissza küldöd ha pixelhibás.
Őszintén szólva: fogalmam sincs, nem néztem még meg. Az viszont elképzelhető, hogy a TN panel többet fogyaszt, mint az IPS, de szerintem nem számottevő (villanyszámlán nem látszik meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!