Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik Gamer monitort vegyem...

Melyik Gamer monitort vegyem meg a kettő közül?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

Előbbi olcsóbb és kevesebbet jóval kevesebbet fogyaszt, de sokan írják, hogy gagyi a talp? Ez hogy okozhat gondot, ha egy helyben áll?

Utóbbi monitor pedig drágább, de nagyobb is a kedvezmény illetve a frekvenciája is nagyobb és összességében jobbnak tűnik viszont én csak szolidabb játékra használnám (néha-néha). Nem vagyok nagy gamer, sokkal fontosabb, hogy tartós, megbízható legyen és ne szívjak pixelhibákkal meg egyéb idegesítő dolgokkal.

Eddig mindig 60hz-es monitorjaim voltak, szóval szeretnék valami jobbat.

Ezt a kettőt néztem ki. Ha ár értékben ezeknél is tudtok jobban akkor írjátok le, de először is azt, hogy a fenti kettő közül melyiket érdemesebb megvenni.

Köszi.

2022. ápr. 6. 19:11
 1/4 Shaddark ***** válasza:

Ha nem versenyzel bőven elég az első is szerintem.

De be kellene menned egy boltba és megnézni mindkettő képét.

Mondjuk nekem tetszik az IPS-ek képe, szeretem őket.

- 14 napos elállás van Magyarban ha online rendeled meg, így vissza küldöd ha pixelhibás.

2022. ápr. 6. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a második van, tökéletesen elégedett vagyok vele. Az egyetlen baj, hogy TN panel. Az első opció helyett inkább nézz rá az ASUS VG249Q-ra, 144Hz, IPS panel, jobb talp.
2022. ápr. 6. 22:13
 3/4 A kérdező kommentje:
#2: Az lenne a kérdésem, hogy valóban olyan sokat fogyaszt? Az a 65W irtó soknak tűnik a 16W-hoz képest.
2022. ápr. 7. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva: fogalmam sincs, nem néztem még meg. Az viszont elképzelhető, hogy a TN panel többet fogyaszt, mint az IPS, de szerintem nem számottevő (villanyszámlán nem látszik meg).

2022. ápr. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!