Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SSD csere után Hogyan Windows...

SSD csere után Hogyan Windows 10 telepítés?

Figyelt kérdés
Vettem egy új SSD-t (500GB) a laptopomba mert csak egy 120 Gb-os volt benne. A kérdésem az lenne hogyha én a régi SSD-ét csak úgy kiveszem a laptopból és berakom utána az újat. Akkor a win telepítésnél látni fogja a rendszer az új SSD-t? Csináltam már ilyet nem egyszer csak akkor mindig egy HDD mellé raktam az SSD-t és így ugye előtte le tudtam ellenőrizni hogy látja e a gép.

2022. ápr. 5. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:

itt is le tudod ellenőrizni hogy látja-e a gép, de ssd-t ssd-re cserélni egyszerű, mert semmit nem kell átállítani a biosban pl.

Beteszed, bootoláskor esc- boot menü és ott már látnia is kellene.

Vagy rádugsz egy win telepítőt, és futtatod, az visít, ha nem érzékeli.

2022. ápr. 5. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Simán lehet telepíteni. Nem kell állítgatni semmit sem a biosban, sem a boot menüben.

Berakod az új ssd-t, összerakod a gépet, bedugod a telepítő pendrive-ot, majd bekapcsolod a gépet, és egyből a telepítő fog indulni (Logikus, hisz nem talál más rendszert, amit betölthetne).

Majd elfogadod a feltételeket, meg amit kell, és oszd fel az SSD-t, ahogyan szeretnéd, ha pedig csak az alap beállításokat szeretnéd, akkor az üres lemezterületen nyomj a továbbra, és már kezdődik is a telepítés, és onnantól majd ha már ő végzi a dolgát szépen.

2022. ápr. 5. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyébként miért nem klónozod? Nem kellene telepítéssel és utána proframok telepítésével és beállításával vesződni.
2022. ápr. 5. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha már csináltál ilyet, minek kérded?

Teljesen mindegy hogy piros színű-e a lemez vagy fekete.

2022. ápr. 5. 22:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem mert mint mondtam úgy még nem csináltam hogy hogy nem volt mellette egy hdd min már volt egy windows és tudtam pluszban ellenőrizni hogy a gép észleli e. Másrészt azért is mert biztos akartam benne lenni. Kérdezésből tanul az ember.

Mellesleg Köszönöm szépen a válaszokat!!!!

2022. ápr. 5. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!