SSD csere után Hogyan Windows 10 telepítés?
itt is le tudod ellenőrizni hogy látja-e a gép, de ssd-t ssd-re cserélni egyszerű, mert semmit nem kell átállítani a biosban pl.
Beteszed, bootoláskor esc- boot menü és ott már látnia is kellene.
Vagy rádugsz egy win telepítőt, és futtatod, az visít, ha nem érzékeli.
Simán lehet telepíteni. Nem kell állítgatni semmit sem a biosban, sem a boot menüben.
Berakod az új ssd-t, összerakod a gépet, bedugod a telepítő pendrive-ot, majd bekapcsolod a gépet, és egyből a telepítő fog indulni (Logikus, hisz nem talál más rendszert, amit betölthetne).
Majd elfogadod a feltételeket, meg amit kell, és oszd fel az SSD-t, ahogyan szeretnéd, ha pedig csak az alap beállításokat szeretnéd, akkor az üres lemezterületen nyomj a továbbra, és már kezdődik is a telepítés, és onnantól majd ha már ő végzi a dolgát szépen.
Ha már csináltál ilyet, minek kérded?
Teljesen mindegy hogy piros színű-e a lemez vagy fekete.
Azért kérdeztem mert mint mondtam úgy még nem csináltam hogy hogy nem volt mellette egy hdd min már volt egy windows és tudtam pluszban ellenőrizni hogy a gép észleli e. Másrészt azért is mert biztos akartam benne lenni. Kérdezésből tanul az ember.
Mellesleg Köszönöm szépen a válaszokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!