Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopnakna töltőjének a...

Laptopnakna töltőjének a kábelját ki lehet cseréltetni?

Figyelt kérdés

Van egy asus gamer laptopom és azt vettem észre hogy pont az a kábel ami hozzá van csatlakoztatva (tehát nem az amit ki lehet húzni a töltőből)

Némely állapotban nem vezeti az áramot... töltöttem este a laptopom mert játékot szedtem le és reggelre kikapcsolt... és most vettem észre hogy abban az állapotban nem érzékelte...

Ezeket ki lehet cseréltetni???

Illetve mennyibe kerülne?

Garancia emígy van rá

2022. ápr. 5. 07:00
 1/5 Morzsi007 ***** válasza:

Ki lehet cserélni, ha szétszeded vagy megkeresed a szakadást és kivágod azt a rész. 2 db vezeték megy benne általában. Pozitív, negatív.

De nem biztos, hogy itt a baj. Lehet a laptop aljzatában, amibe besugod a töltő csatlakozót, elengedte a forrasztás a sok ki-be dugdosástól, ez már nagyobb munka. Ez esetben a töltő hibátlan.

2022. ápr. 5. 07:30
 2/5 Morzsi007 ***** válasza:
Besugod=bedugod
2022. ápr. 5. 07:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem a laptoppal van a baj... mert elkezdtem a töltöt emelgetni lazán forgatni es egyik pillantban töltött egyik pillantban nem, és ugye ekkor az a kábel megmozdult... Garanciával mennyibe kerülhet ezt megjavítani vagy mivel ez a kábel hozzá van illesztve mennyibe kerül egy új töltő?
2022. ápr. 5. 08:30
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:

Teljesítménytől, márkától függően változó.

Kb 5-30 000 Ft között. Neked gamer laptopod van, szerintem nagyobb akksi van benne, mint az átlag. Nézd meg a paramétereit és keress hasonló utángyártottat. A kábel cseréje olcsóbb lenne talán.

2022. ápr. 5. 08:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2022. ápr. 5. 11:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!