Ebbe az ős-laptopba betudom rakni a listán szereplő processzorokat és további alkatrészeket?
Sziasztok!
Adott egy Toshiba Satellite Pro L300-24P gép, ezzel a processzorral:
Intel Celeron Processor T1600
Gondolkozom, hogy bővítem, családból megmaradt laptop, teljesen jól működik, csak technikailag eljárt felette az idő, aki használta, neki már nem kell.
Szóval a Socket P foglalatba betudom tenni úgy a listán szereplő valamelyik procit, hogy az nekem szépen ügyesen működik majd? Melyik a legjobb, ami belemegy és továbbra is normálisan működik a gép?
Ez van még benne:
Memória: Hynix HYMP125S64CP8-S6 AB-C 2GB DDR2 PC2-6400 800MHz
HDD: Western Digital (Scorpio Blue) WD1600BEVS-26VAT0
SSD is szóba tud jönni persze. Abból ez a sima SATA 1 foglalatba be fog menni?
Köszönöm a felvilágosítást!
Laptopba ált nem tudsz semmit tenni, ami integrálva van gpu - cpu. Ezt kb ráolvasztották az alaplapra. Ilyen régi típusnál talán még nem, de ebben se vagyok biztos, de akkor se olyan egyszerű a csere mint a pc-k esetében.
Az összes többi is elavult, a sata1 foglalatra meg nem rakunk ssd-t mert, az is elég lassú lesz.
Ez a laptop nem ér semmit, ehelyett 20-30 ezerért is már fényévekkel gyorsabb laptopokat/asztali számítógépeket lehet kapni.
Esetleg egy kicsit több pénzt rászánva jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!