Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van két teljesen különböző...

Fowe kérdése:

Van két teljesen különböző videokari a gépemben.A főkártya egy AMD R9 fury x x2 a secondary egy hd 4200.A furyn egy port van,arról megy a monitor.Van egy tv és projektor is amit rá akarok kötni a gépre.Hogy tudom a secondary portjait életre hívni?

Figyelt kérdés
A mindkét kari fel van telepítve. Elvileg működnek. A windowsban mégsem tudom az asztalt kiterjeszteni másik kijelzőre. Kábelek is jók.

2022. márc. 30. 11:37
1 2
 11/14 Shaddark ***** válasza:
Jah, értem. A baj az,hogy a két videokarit nem tudod egyszerre használni, ezért nem tudsz játszani a gamer kártyával és filmet nézni a másik videokari video kimenetét használva.
2022. márc. 30. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne ha vennél egy kb. 20-ért egy Raspberry PI-t és használnád média lejátszónak és arra kötnéd a TV-t?
2022. márc. 30. 16:27
 13/14 Shaddark ***** válasza:
Ez remek ötlet szerintem is, olcsóbban kijönne mint egy aktív hubbal meg egy halom átalakítóval.
2022. márc. 31. 10:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Ezen a rapsberryn elindulva találkoztam a mini pc-vel. Ez a tökéletes megoldás. Van távoli asztal elérés, így telefonról is lehet távirányítani.Van Hdmi és Dvi kimenet. Hdmi a tvévéhez mert azon a hang is megy. Dvi pedig a projektorhoz. Köszönöm srácok a segítségeteket. Királyak vagytok. :)
2022. ápr. 3. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!