Mi baja lehet a projektoromnak? Többi lent
Figyelt kérdés
Egy pár éve letett Benq MS510 projektort vettem most elő, bekapcsolás után előjön a Benq felirat a pörgő ventilátorral kísérve, de pár másodperc után kikapcsol, mintha már túlmelegedett volna, el sem jut odáig, hogy jelet fogjon a számítógépről. Érdemes lenne szétszedjem és kipucoljam az esetleges port vagy nem túlmelegedés az oka, hanem komoly szervízt igényel? Köszönöm a tanácsaitokat!2021. aug. 10. 20:04
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, most figyeltem meg, hogy valóban pillog néhányat a hőmérséklet jelző LED a kikapcsolás pillanata körül, úgyhogy csak jó volt a megérzésem. Vajon megoldódhat a pucolással? Esetleg van más speciális oka is a melegedésnek?
2021. aug. 10. 20:18
2/3 anonim válasza:
Ha pár másodperc után kikapcsol túlmelegedés miatt akkor ott szerintem valami komolyabb gond van, pl meghalt a ventillátor. Mindenesetre egy pucolással ártani biztos nem ártasz neki. Mielőtt szétszeded próbálj meg belefújni sűrített levegővel sokszor az is csodákra képes.
3/3 anonim válasza:
A hibát jelzik a rajta lévő LED-ek. Nézd meg, hogy melyik világít a kikapcsolás után. Ha a TEMP feliratú, akkor túlhevülést észlel, ezért kapcsol le. LAMP feliratú lámpahibára utál. Ennek fényében lehet tovább nyomozni. Ha egyik sem, akkor ventillátor hibára vagy alaplap hibára lehet gyanakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!