Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer laptop vásárlás. Asus...

Robibá kérdése:

Gamer laptop vásárlás. Asus vagy lenovo?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gamer laptop vásárlás előtt állok és ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.

Tavaly volt egy Lenovo Legion 5 laptopom amit imádtam egy dolgot kivéve, hogy csendes módban is nagyon hangos volt a hűtés (továbbá idegesítő sípoló hangot is adott ki) ami zavart netezés, videónézés közben, játéknál annyira nem. Emiatt visszaküldtem.

Azóta is a "tökéletes" gamer laptopot keresem. Alapfeltétel, hogy halk legyen ha nem játszom vele éppen, min rtx 3060 kártyával, 16 GB rammal, rgb billentyűzettel, min 15,6 hüvelykes képátlóval.

Több gépen gondolkozom ami megfelelhet ezeknek a kritériumoknak:

[link]

[link]

[link] (bár ez nem rgbs)

Melyiken lenne érdemes elgondolkodni?

Ha van egyéb ötletetek azt is meghallgatom.

Kifejezetten laptopra gondolok nem asztali pc-re.

2022. márc. 28. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek közül én Asus ROG Zephyrus G15 GA503RM ezt választanám, vagy "régebbit/gyengébbet" 3070-el pl [link]
2022. márc. 28. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Eléggé megoszlanak eddig a vélemények. Énis a kettő között vacilálok (asus vs asus).

Bár tényleg az elsődlges szempont az legyen, hogy netezés, munka közben viszonylag csendes legyen a gép.

MSI gépek tesztjeinél elég nagy volt a zajszint. Első válaszoló neked más a tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Ezzel a márkával szemben kicsit szkeptikus vagyok.

Második válaszoló: azt elfelejtettem írni, hogy eredeti windows példányom van ha amiatt linkelted a digiset.

2022. márc. 29. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:

1#vagyok, gamer laptop amit használok asus, átlagosan én halknak mondanám, de játék alatt nagyon tud fújni a gép (bár inkább hangos legyen mint 100 fokos)

Msi laptopból gamert még nem használtam csak "simát" számomra az se volt hangos, viszont az melegedett.

2022. márc. 29. 21:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Na ez nagyon jó hír. Milyen asus géped van? Persze, nyilván játéknál nem zavar.
2022. márc. 29. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!