Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek MS...

Milyen laptopot vegyek MS Office programok tanulasahoz? Eddig iPadem volt, azon Interneteztem.

Figyelt kérdés

Kozepkoru no vagyok es elhataroztam, hogy irodai munkat fogok keresni magamnak, es most tanulom az MS Office programokat, a testverem tanitja nekem. Az iPaden nem olyan pl. az Excel, mint egy Android gepen. Azert vennek most laptopot.

Kb.100000 ft van ra. Eleg az ra?

Meylik markat, melyik tipust vegyem meg?

2022. márc. 27. 01:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Használt gépet garanciával csak szervizben érdemes venni, nem magánszemélytől. Például innen:

[link]

[link]

2022. márc. 27. 22:11
 12/15 anonim ***** válasza:

#10 vagyok, ebben a "vacakban" is Celeron van:

[link]

2022. márc. 27. 23:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez egy túlárazott romhalmaz, nagyon max 110-120 ezret adnék érte, többet nem. Ez a gép azért ilyen drága, mert chiphiány van, energiaválság van, és szar a forint, ami rendesen odacsap az importcuccok árának.

Én 2019-ben vettem a kis Lenovómat (Lenovo V330-15IKB) 120 ezerért, abban I3-8130U van. Még az is mérföldekkel jobb, mint ez a Celeron:

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 28. 07:50
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 Az lehet, hogy ez a Celeron harmatgyenge, esetleg 5 éve is az lett volna, csak arra céloztam, hogy a Latitude elég jó sorozatnak számít a Dellnél. Mondjuk tényleg nem gondoltam volna, hogy képesek egy ilyet beletenni, valószínűleg nagyon alacsony a fogyasztása (és persze olcsó). Valakinek bőven elég lehet, fontosabb neki a megbízható gép. Tisztában vagyok egyébként a magas árak okának, nem kell elemezni. Egyetértünk abban, hogy egy használt üzleti (jellegű) gép esetleg jobb választás ennyiért, nem az volt a probléma.

Egyébként találtam egy érdekes Celeron N-es procit... (összehasonlítás ugyanott)

[link]

Elismerem, egy pár évvel újabb, mint a tied, ezért nem érdemes leszólni egy egész típuscsaládot.

2022. márc. 28. 08:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszi,hogy ilyen sokat irtatok!
2022. márc. 28. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!