Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történt a vezeték nélküli...

Mi történt a vezeték nélküli egeremmel?

Figyelt kérdés
Ma reggel vettem észre, hogy a Genius vezeték nélküli egerek merülőben van, de mivel nekem egész nap dolgoznom kell vele, így megkértem valakit, hogy vegyen nekem elemet. Meg is jött az elem, viszont en elfelejtettem kikapcsolni az egeret csere közben, igy amikor vettem volna ki az elemet mindkét oldalon megnyomtam az egérgombot és az egérmutató utána azonnal eltűnt. Azóta millioszor indítottam újra a gépet, kapcsolgattam ki-be az egeret, de semmit sem reagál. A bluetooth-on mutatja az egér USB cuccát, van mellette zöld potty is, valamint kiírja hogy bemenet. Megtudom ezt most valahogy javítani vagy új egeret kell vennem?

#hardver #laptop #Vezeteknelkulieger
2022. márc. 25. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
2022. márc. 25. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:

itt szövegesen is le van írva:

[link]

2022. márc. 25. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg húzd ki hátulról az USB-t, indítsd újra a gépet, várd meg még rendesen bebootol, aztán dugd vissza úgy. Nyomkodd a gombokat az egéren hátha beveszi. Vagy próbáld másik USB portból, bár nem hinném, hogy az bármit befolyásolna.
2022. márc. 25. 14:04
 4/4 A kérdező kommentje:

#2 mindegyiket próbáltam, de egyik se működik, szóval sanszos hogy ma beszerzek egy újat...

#3 egy ideje csinálom, de semmit se reagál.

2022. márc. 25. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!