Logitech g305 jó egér? Vagy milyet vegyek? a lényeg hogy vezeték nélküli legyen én ne legyen több 20ezernél ink 15ezer legyen ha lehetséges.
Ja persze, azért szerepel jó teszteken.
Razen ajánlás is becsúcsott.
Amúgy jó a G305 nem lesz vele gondod, korrekt egér.
#2.A switch kopórésze az egereknek sajna, a többségén több év alatt lehal, de ez van...
Nem elég "pontos" nekem. Van egy program amivel állíthatok mindent rajta, de ha túl gyors akkor "darabos", ha simán megy akkor meg lassú nekem.
Pl. a lolban a csapat képernyőn a régi egeremmel egy húzással mind az 5 ikont ki tudtam fordítani, most 2-3 sikerül csak. Technikai adatok szerint pedig ennek sokkal gyorsabbnak kellene lennie, de nem az.
Néha mintha kihagyna a gombja. Hallom kattanni, de semmi hatás.
Szerinte ma szoftvere lehet problémás, nem maga a hardver.
Ha átváltok teljes képernyőről, néha eltűnik a kurzor.
Mivel alkalmazásonként más-más beállítása van, ezt még meg is értem, újrainicializálja magát gondolom az új beállításokkal, de nekem kényelmetlen.
A súlya és a fogása ami bejött nekem, de a régi sokkal olcsóbb Genius GX57 sokkal jobban tetszett / probléma mentesebb volt.
Erről a Razerről sokat olvastam már, de hol nagyon rosszakat hol nagyon jókat.
Van aki ilyen "iPhone" fóbiában szenved - mivel brutál drága, mindenhol dicséri, csak hogy tudják hogy neki van.
A Youtuberek / tesztelők meg szidják, mert árához lépest sz...r, és sokat romlott a márka szerintük az eredeti minőséghez képest.
Innen meg nehéz megmondani, hogy érdemes-e többet rááldozni.
#8-hoz.
Mivel egy 49"os tévét használok monitornak, tudom hogy sokkal nehezebb feladat egy egérnek megoldania - hisz jóval nagyobb távokat kell megtennie ugyanolyan pontosan mint egy kisebb képernyő esetén. De nem is 5-6 ezerért vettem egeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!