Tavasz/nyár körül tényleg várhatóak olcsóbb videókártyák az orosz szankciók okozta túlkínálat miatt?
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire valós ez a jóslat ami a cikkben van?
Miszerint a mostani háború által az orosz piac kiesésének következtében olcsóbbak lesznek a következő hónapokban a hardverárak, de utána még drágábbak lesznek.
Szerintetek ezt figyelembe véve jobb inkább most tavasszal venni vagy nem láttok esélyt, hogy mostanában olcsóbbak legyenek a videókártyák?
iPon-on van ilyen árgörbe. Ott nézted?
Egyébként meddig érdemes vele várni, ha esetleg valóban az látszik, hogy áresés történik? Mondjuk ezért jó az iPon, mert ott visszamenőlegesen lehet csekkolni az árakat. Más oldalon sztem nincs ilyen funckió.
Kár, hogy az áresést annyira sokan magyarok nem tudják kiélvezni, mert közben szinte annyit romlott a forint is, amennyi áresés volt nemzetközi szinten.
Amúgy ezek az utóbbi áresések szerintem nem biztos, hogy főleg az orosz embargó miatt vannak. Kapnak ők szerintem hardvereket Kínán keresztül. Csak annyit veszünk észre, hogy Kína áruigénye megnőtt, közben titokban onnan mennek a szállítmányok tovább Oroszországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!