Mi a véleményetek erről a gépről ?
2022. márc. 17. 15:32
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Fejből is ezek az alkatrészek jóval olcsóbbak! Egyébként jó gép, de max 450000 ft-ot adnék érte.
2/10 A kérdező kommentje:
Hol tudok találni a legolcsóbban ezekből az eszközökből ?
2022. márc. 17. 17:49
3/10 anonim válasza:
4/10 xKakashix válasza:
ez akkor már jobban megéri 3070Ti-vel
5/10 A kérdező kommentje:
De a proci az sokkal gyenguszabb, nem? I5 az már nem mai generáció :/
2022. márc. 17. 19:05
6/10 A kérdező kommentje:
De valóban én is úgy látom hogy türelmesebb leszek, és összerakok én magam egy gépet.
2022. márc. 17. 19:05
7/10 anonim válasza:
8/10 xKakashix válasza:
az egyik legjobb porci játékra jelenleg az az i5 ár/érték arányban :D meg egy ilyen géppel már illik 1440p-ben játszani, szóval az i9 ott már nem ér annyit, amúgy sem játékra tervezték hanem inkább munkára.. meg hiába van i9-ed ha a vga gyengébb, kevesebb fps-ed lesz..
bár azt nem írtad le mire tervezed, de gondolom játékra kellene
9/10 anonim válasza:
Az i9-es proci 140 rugó, az i5-ös 80, a teljesítményük kb. ugyanolyan.
Ezen a listán nézd meg mindig a procit, ha számítógépet választasz, és ne vegyél feleslegesen sokkal drágábbat, ha közben a drágább semmivel se gyorsabb:
10/10 xKakashix válasza:
úgy látom manapság az értelmesebb és segítőkész kommenteket gyakrabban lepontozzák.. nagyon ráérnek a nokedlik 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!