Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rtx 2070-hez ez a táp jó lesz?

Rtx 2070-hez ez a táp jó lesz?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 15. 15:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Annyira nem akarok belefolyni mert láttam már hogy elég fröcsögős téma szokott ez lenni.

De például nekem Seasonic SSR-650RM (Gold G650) ami alapján Tier C kategória és elnézve hogy hogy legfeljebb "olcsó közép-alsó kategóriás" géphez ajánlott attól függetlenül ugyan úgy megállja a helyét.

Értem én hogy fejlődik a technikai meg minden de attól hogy eltelt mondjuk 5 év és már nem felső kategóriás géphez ajánlják azt amiatt tartom érdekesnek mert ezen összehasonlítási lista alapján olyan mintha egy 10. genes intel procit hasonlítanánk egy 12. genes intel procihoz és csodálkozunk hogy "uuuu hát mennyivel jobb a 12. gen, akkor 10. Gen egy hulladék már".

Hát persze hogy az új technika jobb és stabilabb (erősebb), de attól függetlenül ugyan úgy megállja a helyét.

Meg persze a Seasonic se akkora hülye hogy 12 év garit ad aztán egy kalap sz@rt ad ki a keze alól. Mellékesen volt már az enyém 600W-ig terhelve semmi baja nem volt.

Persze nem azt mondom ezzel hogy a linkelt SF táp az gatya, de a fogyasztási tendenciát nézve azzal is kell már erősen gondolkodni hogy mekkora felvételt tud kiszolgálni a táp.

Fejlesztés szempontjából, mikor ráírják papíron hogy 250W valamelyik GPU aztán kiránt a dugaljból 400-at akkor az már elgondolkodtató kicsit.

Részemről mindenkinek igazat adok egyébként, és a linkelt táp jó választás.

2022. márc. 15. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!