Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rtx 2070-hez ez a táp jó lesz?

Rtx 2070-hez ez a táp jó lesz?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 15. 15:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Jó..De ennyiért már van seasonic focus 750W gamer is ugyanott.vagy be quiet 600W jóval olcsóbban.
2022. márc. 15. 15:35
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

#1.Aztán egyik sem ér a nyomába.

Kérdező:

A kategória legjobb tápegységéről beszélünk, és a piacon is idehaza az egyik legjobb.

Igazából az RMX2021-n nincs is nagyon ellenfele, hatalmas + hogy ezt veszed.

Ja és ne hallgass a laikusokra akik ráprobálnak beszélni másra.

Évekig Leadex beles EVGA G szériás darabok ajánlottak voltak szerte a világon, a Leadex III meg még inkább szintet lépett.

Szóval nem kell érvelni mellette, meg itt a lista:

[link]

1-es meg ne szóljon hozzá olyanhoz amihez nem ért.

2022. márc. 15. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
2) Szállj már le a magas lóról öreg.Jó táp az igaz,de semmivel nem jobb mint amiket én írtam,és pláne nem az abszolút legjobb.
2022. márc. 15. 15:48
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

#3.Miután utána írtad a gamer-t szerintem nem releváns a válaszod.

Meg egy típus nélkül Be Quiet!-t is képes voltál bedobni.

Nem én, meg te döntjük el melyikek a legjobb tápok, hanem a tesztek és a villamosmérnökök.

A mérések szerint meg a Leadex III magasan veri a mezőnyt, szóval nincs miről beszélni.

Olvass utána a teszteknek, a mérés meneteinek, meg ilyesmik.

Aztán nem írsz hülyeséget.

2022. márc. 15. 15:58
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

4) a táp nevében benne van a gamer kifejezés te tudatlan.

'Meg egy típus nélkül Be Quiet!-t is képes voltál bedobni.'-abban az árban ahol a kérdező keresgél, nyilván nem sok éves konstrukcióra gondoltam.

"A mérések szerint meg a Leadex III magasan veri a mezőnyt, szóval nincs miről beszélni."-mutass ilyen mérést akkor, mert én ilyet nem láttam.a seasonicra 12 év gari van.És szerinted kevésbé stabil nem tartja úgy a feszültséget terhelés alatt mint a superflower,ha jól értem ezt állítod.csakhogy ezt sem támasztottad alá semmivel sem.

2022. márc. 15. 16:26
 6/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%
azt en is akartam irni hogy BQ600 tipus nelkul nem nagy segitseg
2022. márc. 15. 16:26
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
4) azt lehagytam hogy 550-es táp.nézz már meg bármilyen vga tesztet, mindenhol 650/750-es tápok mellett tesztelnek ugyanis hamarabb cserél kártyát az ember mint tápot.és a stabilitás az elsődleges, hogy akár órákon át tartani tudja a táp a feszültséget.
2022. márc. 15. 16:28
 8/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

pl ahol gamer szo is ott van abban a boltban 5 ev gari van ra csak nem 12

meg amugyis az ilyen hatalmas ideju garik sose bolthoz szolnak, meg aztan kivancsi lennek mennyi tapot garizott gyarto (barmelyik) 9-10. evben ... :D cseregarival es ujabb 10 ev hosszabbitassal (aktualis hasonlo kategoriasra :D)

akkor inkabb az a kerdes miert pont a 600 asok? Ha van straigth power 550 is pl.?

2022. márc. 15. 16:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Kár reagálni a fröcsögésedre, semmi nincs mögötte amiket irkálsz.

Süt belőle a tudatlanság, így hát én be is fejeztem.

Továbbra is tartom, hogy nézz utána a témának mielőtt hülyeséget írsz.

7-es válaszod kb. meg is erősítette a dolgot.

2022. márc. 15. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:
65%
9) továbbra sincs ellenérved az a gond.Én konkrétumokat írtam,majd ha veszed a fáradságot utánanézel valamikor.De jöhet superflower vs seasonic teszt is a fent említett típusokból ahol a stabilitást vizsgálják és ahol alázás van.Bár ilyet sem tudnál linkelni ha akarnál se.be quiet! meg seasonic elbújhat,eddig jutottál.
2022. márc. 15. 16:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!