Milyen köztük az erősorrend?
Palit gtx 560ti (1,2gb)
Asus stri xgtx 750ti.oc. (4gb)
Msi twinfrozer3 gtx 650ti boost 2gb.
A nyers erő érdekel.melyik nyefne fps csatában mondjuk gta 4 alatt?
A GTA 4 egy mondatban, egy nagyon összecsapott konzolport. Ott lehet nem is lenne számottevő különbség. Oda kell az egymagos teljesítmény processzorban.
Hiába RAGE az ilyen játékmotor.
Én a 750 Ti Strixet venném.
750Ti de ne hidd azt hogy azzal stabilabban lesz meg a 60 FPS.
Mint írta az előttem szóló, iszonyatos 1 magos számítási teljesítmény dönt a GTA4-nél.
Anno mikor a 3. gen volt a csúcs akkor egy 3470s (ez volt nekem letérdelt a játéktól hiába volt mellette HD7970 GHz edition meg kézileg még raktam rá +200MHz GPU-t is de voltak olyan mikrolaggok mint fene.
A harmadik szigeten meg jó pár helyen 30FPS alá droppolt is...
"Anno mikor a 3. gen volt a csúcs akkor egy 3470s (ez volt nekem) letérdelt a játéktól..."
Rossz portolást csináltak ezért a CPU mondhatni az egebe van a VGA meg ilyen 40% kihasználtságot ha lát akkor már jó vagy.
NVidia DSR-el mondjuk kicsit segíthetsz rajta a 1%low és 0.1%low esetében hogy ne essen be szaggatási küszöb alá.
Igen.
A maximum FPS lehet akár 300 is, de a rossz portolás miatt a 1%low 40-ig és 0.1%low 10-ig is simán be tud esni akármit teszel.
Persze megvan azért az a hátrány is megvan hogy a végtelenségig nem tudod a gyenge portolást erős hardverrel kiváltani.
Nagy átlagban viszont javulás szokott hozni az ha az nVidia DSR technológiát Igen,be véve mondjuk egy 750Ti esetén 1080p-s felbontáson ha beallitasz mondjuk egy 1440p vagy 4k felbontást akkor a kártya "átveszi" a terhet a CPU-ról mondhatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!