Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik gamer konfigurációt...

Melyik gamer konfigurációt válasszam?

Figyelt kérdés

Illetve milyen gamer monitort ajánlanátok hozzá? A legjobb megoldás érdekel ebből is ár/érték arányban és ésszerű keretek között. Az Intel kissé drágább de viszont hosszabb távon fejleszthető. Igazából nem tudom ti mit gondoltok róla illetve ahol nem tudtam dönteni abban is adhatnátok tanácsot vagy akár ha találtok benne olyan alkatrészt amit ti kicserélnétek akkor azt se tartsátok magatokban.Van benne olyan alkatrész ami egy gyengébb vs erősebb azért nem tudtam dönteni mert lehet hogy bőven elég lenne a gyengébb hardver is ahhoz hogy kihajtsa a mai játékokat full hd-ben max vagy közel max beállításokon. Íme a két összeállítás :

Intel

ASUS TUF GAMING B560M-PLUS Alaplap

Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 PCIe Ssd

Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz Ram

Intel Core i5-12600KF 10-Core 2.80GHz LGA1700 Box Processzor

Vagy Intel Core i7-12700K 12-Core 2.70GHz LGA1700 Box Processzor

be quiet! DARK ROCK PRO 4 processzor hűtő

ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 (DUAL-GTX1660S-O6G-EVO) Videokártya vagy ASUS GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 V2 OC LHR (TUF-RTX3060-O12G-V2-GAMING) Videokártya

Cooler Master MasterBox MB520 RGB (MCB-B520-KGNN-RGB) vagy be quiet! Pure Base 500DX (BGW37/BGW38) ház

SilentiumPC Supremo FM2 750W Gold (SPC169) tápegység

Seagate BarraCuda 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 winchester

AMD

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II Alaplap

Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 PCIe Ssd

Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz Ram

AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4 Box with fan and heatsink Processzor

be quiet! DARK ROCK PRO 4 processzor hűtő

PowerColor Radeon Fighter RX 6600XT 8GB GDDR6 128bit (AXRX 6600XT 8GBD6-3DH) Videokártya

Cooler Master MasterBox MB520 RGB (MCB-B520-KGNN-RGB) vagy be quiet! Pure Base 500DX (BGW37/BGW38) ház

SilentiumPC Supremo FM2 750W Gold (SPC169) tápegység

Seagate BarraCuda 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 winchester

2022. márc. 13. 09:15
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

1. Ha a konfliktuskezelés neked ezt jelenti a "szótáradban", nagy gondok vannak nálad, és egy tanulatlan, büdös *nem írom ki* mi szintjén állsz.

2. Ha bármilyen szinten is intelligens lennél, nem reagálnál így, még akkor sem, ha szerinted szivóznak itt veled.

3. Ezzel az erősködéssel semmire nem mész, szerinted ki vesz komolyan? Én 12 éve lesz, hogy boxolok, most ezt leírtam, vagy elhiszi valaki vagy nem, én tudom, hogy igen, és ez nekem elég. Nem játszom a jampit, hogy milyen kva kemény vagyok, mert csak hülyének néz mindenki.

4. Pszichológus szakemberre lenne sürgősen szükséged, de a hozzád hasonlóak általában ezt képtelenek belátni, ehelyett támadnak, ezért a menthetetlen kategóriába fogsz tartozni örökké, és semmi nem lesz belőled. Ilyen embert milyen közösség tud elviselni úgy őszintén?

Rengeteg pontot lehetne még írni, de totál felesleges, mert úgysem fogod fel, mi a gond.

2022. márc. 13. 21:51
 22/48 A kérdező kommentje:
#20 jajj de tudtam hogy egy vézna beszari alak vagy. Rögtön nyomod a nem számít hogy milyen nyomorék vagy dumákat. Pattanásos kis hülyegyerek. Hány éves vagy 15? Nem vagyok se roma se 90-95 kiló. Hanem 100 fölött. De ez mellékes. Ha 60 kilós lennék mint 8.os koromban te akkor sem lennél ellenfél. Senki nem vert még át semmilyen boltban nyomikám. A számítógépet egy informatikus ismerősöm állítja össze amit már leírtam. Szóval ha nem tudsz olvasni az nem az én bajom. Ha meg nem vagyok tökös akkor gyere valahol beszéljük meg egy kávé mellett aztán meglátjuk hogy megmersz e szólalni te kis pojáca. Semmit sem számít hogy valaki bokszoló vagy mit sportol ringben szabályok között az élet az másmilyen. Ott nincsenek ilyen szabályok hogy megállok ha valaki földre kerül aztán 10-ig számolnak. Elégszer kellet megvédeni magam vagy a társaimat az életben hidd el egy hogy te sem lennél ellenfél a rendszergazda kinézeteddel. Szóval ha már ekkora menő vagy akkor fussunk össze valahol ne itt legyen nagy a pofád.
2022. márc. 13. 21:56
 23/48 anonim ***** válasza:
77%

hát ez olyan röhejes, hogy erre válaszolnom sem kéne, de jól szórakozok :D

95 kiló fölé menni naturálba, ha rendes fizikumod van, lehetetlen bármilyen rendes testépítőnek lehetetlen :D

én is voltam 100 kg fölött, és nem buli

az dagadt, az zsír

az csak hátrány

persze, hogy boxmeccsre be nem teszed a lábad, lassú lennél mint a csiga, és olyan jó kondid lehet, hogy 1 menet alatt zihálnál mint a ló, szabályok ide vagy oda

na hagy számoljak neked egy BMI indexet, megmondom a testzsírszázalékodat :D

de azért ne vedd magad véresen komolyan

[link]

tessék, ez az ember 90 kg, csak hogy legyen némi összehasonlítási alapod

és erre mérget veszek, hogy erőben is olyan különbség van, hogy összetekerne téged, mint egy palacsintasütőt

az mondjuk baj, hogy buta vagy mint a tök, és halvány fogalmad sincs a dolgok működéséről :D

de legalább most kaptál mégegy leckét :D

2022. márc. 13. 22:24
 24/48 anonim ***** válasza:
77%
mondjuk egy kilót, magasságot, hagy csináljak neked egy kalkulációt és egy rendes edzéstervet, hogy ne legyél hájas :D
2022. márc. 13. 22:25
 25/48 A kérdező kommentje:

#21 nem bokszolsz te semmit ne hazudozzál legalább. A boksz amúgy sem ér semmit az életben. Túl sok a szabály. A kiképzőm megtanította ezt nekem a legelső alkalommal. Egy rossz vicc vagy. Be vagy szarva ide érződik. A kommented is elárul egyből hogy már váltottál

is a hagnemen. Mind ilyenek vagytok egy beszari kis férgek. Ha oda kell állni azonnal beszartok és elfuttok. Neten nagy kemények név nélkül aztán meg befosi van a bugyogóba.

2022. márc. 13. 22:29
 26/48 A kérdező kommentje:
#23-as te tudod mi az az idegen légió kisfiam? Mikor ledobnak egy fasza dzsungelba egy késsel meg egy doboz gyufával? Nekem ilyen kiképzésem volt. Megtanítottak hogy maradjak életben lehetetlen körülmények között is. Hogy semlegesítsek ellenséget puszta kézzel. Szeretnéd hogy megmutassam?
2022. márc. 13. 22:32
 27/48 anonim ***** válasza:

A legjobbak ezek a roma telepi "bokszulók". Azt hiszik, őket az élet tanította meg a vérükben van - technika, erőnlét, mozgékonyság semmi nem kell, csak dagadjon a bicepsz meg a trinyó, meg legyen kva nagy pofa a semmire.

Aztán ha ilyenek betévednek az edzőterembe, kb. 1 óra után már mennek is a búsba, mert nincs is nekik erre szükségük, az élet iskolája meg az isten majd megtanítja őket a harcra :D

Amikor meglátjuk ezeket a típusokat, már előre röhögünk magunkban, plusz ezekből amúgysem lehet már az ordenáré nagy technikai hibákat kiszedni, mert az évek alatt annyira beléjük kovácsolódott, plusz alázat szót sem ismerik.

De ők persze kötik az ebet a karóhoz, hogy ők a királyok, és az utcán nincsenek szabályok, de egy profival (akár boxoló, birkózó), ahol nem lehet a zsebben turkálni (ugye-ugye), az életben nem mernének kiállni.

2022. márc. 13. 22:35
 28/48 A kérdező kommentje:
#23-as most már biztos hogy egy nyomorék kis elhízott tinédzser vagy 0 sport múlttal. Olyan hülyeségeket beszélsz hogy hihetetlen. 100 kiló fölé menni az lehetetlen. Persze egy 190 magas ember nem lehet 100 kilós mert akkor el van hízva mi? Te full kretén idióta. Fussunk már össze fosos mutatok neked szívesen BMI indexet a kezeddel fogom elmutogatni.
2022. márc. 13. 22:35
 29/48 A kérdező kommentje:
#27 mit látsz meg a számítógép előtt a pincében? A kitalált történeteidet?
2022. márc. 13. 22:37
 30/48 anonim ***** válasza:

Na most bukott le, hogy troll :DDD

A híres idegen légiós szöveg. Jajj ne : DDDDD

2022. márc. 13. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!