Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeraknátok nekem egy...

Összeraknátok nekem egy TELJES gamer konfigurációt 250k-ból? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A teljes alatt azt értem hogy maga a "gép" + a hozzá tartozó eszközök.

Hangszóró - nemkell drága , elég 2 darabból álló.

Billentyűzet .

Egér - Minnél megfelelőbb legyen játékra. - lehetőleg razer.

VGA - Minimum egy GTX460 1GB legyen (?) .

Monitor - Egy 22"-ost szeretnék (1920#1080)

A többit rátok bízom (proci , alaplap , dvd író stb)

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

2010. szept. 12. 22:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

OFF: F/14, te... áááá... A sok könyved közül egyik sem írja, hogy más zsebében turkálni nem illik? Máshogy szórakozni gáz? Olvasd el az egyik könyvedben, hogy mi az a "sznob"! 13 évesen ráér tanulni az iskolában, később fogja megérteni a könyvek mondanivalóját.

ON: kérdező, az előttem válaszoló arra gondolt, hogy az egyszeri játékosnak totál felesleges egy olyan erőmű, mint az 5870 vagy a GTX470. (utóbbi egyébként is rossz választás) 60k-ért vehetsz egy 6870-et, amivel nagyon sokáig elleszel kompromisszumok nélkül. Azt a 30e-t, amit megspórolsz sok egyébre költheted. Vehetsz egy design-os, masszív házat + egy komoly hűtőt vagy több merevlemezt, amiket RAID-be köthetsz (így kapva egy jóval gyorsabb gépet). Én az utóbbit tenném. Persze nem muszáj elverni az összes pénzed, vagy csak vasra költeni. Az oprendszer és játékok is pénzbe kerülnek! De talán nem is kéne az egész vagyonodat a PC-dbe ölni. Jól jöhet az később. Költhetnéd egy részét piára meg csajokra :D

2010. nov. 23. 01:30
 22/22 anonim ***** válasza:
A HD5870 erősebb.
2010. nov. 24. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!