Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen oldalon kapok használt...

Milyen oldalon kapok használt szerver szekrényt?

Figyelt kérdés

Ami nekem kellene 1 olyan szekrény 1366 processzor foglalattal amit bedugok és üzemképes. Erre van 500000 ft-om. Ez jó esetben csak az üres szekrényre lenne elegendő, ezért keresnék használtat. 19 fiókos tehát körülbellül 2m magaságú szekrényt szeretnék hogy nézzen is ki valahogy.

A jelenlegi workstation-öm cserélném szekrényre nem azért mert nem elég hanem hogy egy szerver szekrény tulajdonosa lehessek. Olyan oldalt keresek ahol van választék, tudok egyedileg konfigurálni mit akarok bele.

#Szerver szekrény #Reck
2022. márc. 7. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Pusztuljak meg ha értem
2022. márc. 7. 08:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen sajnos keveset tudok a témáról, lehet igazság a reakciódban. Ha van időd és kapacitásod írnál privátban hogy megbeszélhessük?
2022. márc. 7. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
2022. márc. 7. 09:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Kössz ezzel nem vagyok kisegítve mert az első 100 oldalon hirdetés van, és a google-ben a kedvenc számítógép webárúházaim sem találom! 3 napja nem léptem ki a böngészőből mert google-n keresek és nem kapok választ. 2018-óta akarok szekrényt venni, de nem árulnak a fent említett igénynek megfelelőt csak festett acéllemezekből épített vitrineket felszereltség nélkül. Visszasírom a 2017-es google keresőt amikor beírtad hogy használt számítógép: akkor nem mosógépet dobot ki amit 3 éve eladtak, hanem valóban használt számítógépekre kereshettél!

kepfeltoltes

eu/images/2022/03/07/2390432BC4A_7CEF_426F_8CF.png

Most ezt látom 100 oldalon át! A nagy semmit! Köszönöm türelmed.

2022. márc. 7. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

A legelső Google találat nálam...

De itt egy HA-s link.

[link]

Hogy mégis milyen felszereltségre gondolsz nem igazán értem.

Ha arra gondoltál ezzel hogy LGA1366-ra épülő régi szervert plug&start állapotban akkor barátom lesz olyan rossz hírem hogy azt felejtsd el mert szerintem pontosan ilyet a konkrét igényeknek megfelelően nem fogsz találni csak qrva nagy csoda folytán.

Egyébként meg ugye a "vitrin" kivitel azért van mert megveszed üresen aztán azt raksz bele amit akarsz, de egy készre szereltet még ha régi is, felejtsd el 500K-ből ilyen feltétellel.

2022. márc. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!