Mi lehet a problémám, az újonnan épített PCmmel?
Sziasztok, nemrég építettem az új PC-met, raktam rá egy új rendszert és néha lefagy 2 másodpercre különböző dolgok közben(játék közben, vagy akár a rendszer használata és a beállítások megnyitása) közben, majd újra elindul, de nem hiszem, hogy valami mint ennek elsősorban ezekkel az összetevőkkel kellene megtörténnie. Kis mellékjegyzet, a windowst mas metódussal aktiváltam, szerintem ez nem lehet probléma?
Az említett lefagyás alatt nyitva lévő feladatkezelőnél nem ugrik felfelé a CPU használat, hanem még lejjebb megy, majd amikor újra elindul, visszaáll az előző %-ra, így nekem elég furának tűnik, mi lehet itt a probléma?
A PC-m:
Asrock B560 pro4
i5-11400F
GTX 1060 6GB
Kingston FURY DDR4 3600MHz
Cooler Master Ml240l V2 RGB
Cooler Master MWE V2 750W
IRID 400 RGB
velhetoen mukodni fog ha eddig is mukodik...
memtestet inkabb futtass
amugy miert annyin uzemel a ram? Miert nem lehet beallitani maxra?
mindegy hogy aktivaltad de frissiteted legfrissebbre?
driverek fentvannak? Chipset
amugy Afterburner, GPU-Z, Intel XTU , egyikkel figyeld meg mi tortenik fagyaskor, hofokok hogy valtoznak, meg egyebek
nezd meg milyen tied es nem artana frissiteni biost legujabbra
amugy persze megeshet hogy ramot nem sikerul beloni, de kar erte
mondjuk eppen ezert erdemes lehet kisebbre lonod akar 3200 ra is amit gyarilag bir proci
hatha alacsonyabb idozitessel jobb is lesz helyzet
mondjuk nem tudom hogy allitgatad e te vagy magatol igy tudott beallni...
"a windowst mas metódussal aktiváltam, szerintem ez nem lehet probléma?"
Lehet.
Szerinted a hackerek merő önzetlenségből tartanak fennt egy kms parkot, aminek a fenntartása forintban milliárdos?
Tényleg azt hiszed, 100 ember azért dolgozik hogy ingyen kaphass meg mindent? :)
Sajnos el kell kesertítselek, a világ nem így működik. A géped bitcoint bányászgat, hackelget más gépeket, DDos-ban segít a többi "másként aktivált" zombi gép tesójának.
- 2-3 ezerért lehet használt windowst venni, ezt töröld le és aktivál rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!