Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Radeon RX 6900 XT valóban...

A Radeon RX 6900 XT valóban ennyibe kerülne akkor is ha nem lenne bányászat jó a kártya 3840x1080 120Hz Ray Tracingre?

Figyelt kérdés

Ugye konkrétan egy olyan kártyáról beszélünk ami az RTX 3090 szintjén van kB. Tudom, hogy a 6xxx-es és 5xxx-es AMD karikon már van DLSS és RT támogatás csak más a nevük. Tehát ezen a felbontáson mediumon biztos elmegy minden ha nem is 120 fps-el. Szerintetek is bőven megéri az árát legalább a bányászathoz képest. De szerintem alapból sem lenne olcsóbb. Am mindegyik AMD kari megéri jelenleg. De a legjobb árban szerintem a 6900 XT van. Legroszabb ár-érték arány pedig a 6500 XT. Erre a felbontásra nem lenne elég dlss mellett sem.

És ugye a gépem többi alkatrésze is alkalmas arra, hogy meghajtsa?

Intel Core I7 9700T

16gb ddr4 3333mhz ram

Tracer Highlander Silent 800W

2022. márc. 4. 19:07
 1/3 A kérdező kommentje:

Ezekről a modellekről beszélek nem tudom, hogy erőben mi a különbség. Azt viszont gondolom, hogy a Powercolor jó hangos. A régi vtx3d modelljeikből ítélve. Tehát attól szerintem irtoznom kéne :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 4. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A gépem többi alkatrésze is alkalmas arra, hogy meghajtsa a Radeon RX 6900 XT-et de felesleges lenne mert itt nagyon gyenge a Intel Core I7 9700T egy ilyen vga mellé. Ide egy Radeon RX 6500 XT 4GB lenne az ajánlott.
2022. márc. 5. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Az amd kártyában is van, de gyengébb ray tracing-ot tud mint az rtx kártya. Cpu-nak pedig min egy 11-12gen. i3 kellene, gpu-nak pedig elég lenne egy 6800xt is.
2022. márc. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!