Milyen fajta CPU hűtést használsz és miért?
Figyelt kérdés
Melyik szerintetek a legjobb?
Amely körbefúj és az alaplap alkatrészeit (tekercsek, kondenzátorokat) is hűti, de a ramot melegíti:
Vagy amely kifújja a meleget, de mást nem hűt körülötte:
2022. márc. 3. 18:26
1/9 Dongaben válasza:
A procival kapott gyári Intel hűtőt. A többit elintézi a gépház beépített 4 hűtője.
2/9 anonim válasza:
Jelenleg az AMD Wraith Prismjét használom, a többit nálam is elintézik a házventik. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem is jelenleg AMD Wraith de csak Stealth van. De nem tudom milyent vegyek, fektetettet vagy állót.
2022. márc. 3. 18:53
4/9 anonim válasza:
"Vagy amely kifújja a meleget, de mást nem hűt körülötte:"
A körülötte hűtést a ház hűtése elvégzi
6/9 3 napos mákos lecsó válasza:
2 körös épített víz van. Proci, ram, VRM, GPU minden vizezve van. A radik egyből kintről szívnak és egyből kintre fújnak.
7/9 anonim válasza:
1 het utan lecsereltem a gyari Wraith-ot egy Arctic freezer 34-re.
Erezheto a kulombseg. A gyari meg amugy sem arra lett tervezve hogy az alaplap reszeit hutse. Az csak mellekhatas.
8/9 anonim válasza:
@Lecsó arra kíváncsi lennék hogy néz ki.
-----
Torony hűtőt használok mert hűvösebb, bár a Scythe Nincs 3 passzívan is elég lenne nálam a 11400-on.
9/9 3 napos mákos lecsó válasza:
@Ádám hát úgy kb sehogy. A pumpán és a bordákon kívül minden home made. A csövek sima mezőgazdasági boltban elérhető, fagyálló-álló csövek a blokkokat CNC martam, lefogatókat lézeren vágtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!