A 4G -s mobil ruterekbe müködik olyan kártya is ami hang alapú, de van rajta net is?
Figyelt kérdés
Hordozható Huawei E5577 öm van.2022. márc. 1. 23:24
2/4 A kérdező kommentje:
mert nekem nem müködik. Telenor kikodolta, beletettem Digit és nem megy állandóan ledobja. De ez hang és adat kártya
2022. márc. 2. 01:00
3/4 anonim válasza:
Mert egy rakat sz@r a Digi sim. Nekem is van, isnerősnek is van, kollégáknak; egybehangzó vélemény szerint is gyengusz. Jelerősség van, sávszélesség nincs. Elvileg a vodától bérel hálózatot, szerintem itt a hiba, valami aránytalanul kicsi kliens mennyiséget és sávszélességet vesznek tőlük. Ezért dobál le, illetve ezért nincs csak 1-5Mbps.
4/4 anonim válasza:
A Digi nem bérel, saját hálózatuk van. De van kemény 5 MHz frekvenciájuk, ezen megy a hang és a net is, ne várj csodát, főleg ha nem csak te használod egyedül az adott tornyot. Bár most hogy felvásárolta a 4iG, talán kapnak állambácsitól még frekvenciát és idővel jobb lesz ezáltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!