Milyen kártya az RX 6600 XT?
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Utoljára akkor építettem gépet mikor a GTX660 csúcs kártya volt. :-)
Most viszont úgy érzem égetőbb mint valaha odafigyelni mit tesz az ember a gépe mint bármikor. Új vegyes felhasználású gépet kell építsek. Megfordult a fejemben a használt piac lehetősége de mégis jobb lenne új alkatrészekből összepakpni egyet.
A videokártya lenne az amiben a legbizonytalanabb vagyok. Most a címben említett kártya újonnan 240e Ft. Ebben az árban forog 220e-ért a RTX2060 12GB-os változat, de régebbi kártya, és persze nem tudom még mi lehet ezek környékén ami számításba jöhet a bestbuy és a használhatóbb között.
Amire kellene CAD munka, játék, video vágás, meg minden más. Nem nyújtózkodhatok nagyon mert teljes ráncfelvarrás kell PC terén, monitor meg minden ezért komoly kompromisszumokat vagyok kénytelen kötni de azért használható gép kellene. Konrétan azt sem tudom hogy ezek a kártyák elegendőek-e manapság. Az AMD-ről főleg nem mert sosem volt AMD kártyám. Ha lehet ne az alapján írjatok hogy milyen oldalon milyen teszteket találtatok azokat már átfutottam én is és csak jobban elbizonytalanított mint valaha. Tényleges tapasztalat lenne a jó.
Ha már itt atartunk adhattok tippet processzorra is. Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!