Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Magyarországon hol lehet...

Magyarországon hol lehet találni kidobott/leselejtezett számítástechnikai eszközöket?

Figyelt kérdés
Rengeteg külföldi videó van, ahol mindenféle PC-t, monitort, vagy egyéb hasonló kütyüket találnak (pl. iskola vagy cég kidobta őket). Budapesten vannak ilyen helyek?
2022. febr. 28. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Nincsenek, mert nem b*sszák ki őket az út szélére.

Én is láttam már ilyen selejtezést. Ha nem érdekli őket, hogy foglalkozzanak vele hogy valami pénzt még csináljanak ezekből az eszközökből, akkor viszik őket az elektronikai hulladékgyüjtőbe, akkor is ha még működőképesek.

2022. febr. 28. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek. A magyarok eladják őket.
2022. febr. 28. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A Vaterán és a Jófogáson találhatók.
2022. febr. 28. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
2022. márc. 1. 12:04
 5/6 Shaddark ***** válasza:

Nálunk a cégnél, amikor még lízingeltük a gépeket a lízingbe adó cég a 4 éves gépeket szegény országokba vitte adományként.

Olyat keress, aki hivatali közegben mozog, ott el tudom képzelni hogy simán kidobják.

2022. márc. 1. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Az EU-s országok nagy cégei 1-3 év után selejteznek, ezek a gépek rendszerint nálunk szervizekben kaphatók, olcsón. De nagyon jók, pl. DELL, HP, Thinkpad stb. is felújítva kaphatók. Ezeket érdemes megvenni, jó pár évre megoldják a laptop gondokat.
2022. márc. 1. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!