Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Létezik Magyarországon olyan...

Létezik Magyarországon olyan egyetem ahol játéktervező/fejlesztőnek lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm :D

2020. júl. 15. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Konkrétan játéktervező szerintem nincs.

Online játékra gondolsz egyébként, vagy hagyományosra?

2020. júl. 15. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

[link]

Óvónő képző szakon meg lehet tanulni milyen játékok foglalják le a kisgyerekeket..

2020. júl. 15. 23:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat elfelejtettem oda írni hogy onlinera.
2020. júl. 16. 08:12
 4/6 anonim válasza:

Talán a céljaidhoz legközelebb egy infó alapszak és egy vizuális informatika mesterszak állna.

[link]

Viszont szerintem kissé túlzás játékfejlesztéshez sulit végezni. 5 év egyetem helyett önképzéssel már professzionális szintre juthatnál egy Unity-vel mondjuk.

Annyi, hogyha esetleg nem hobbiszinten akarnád csinálni akkor készülj fel, hogy az informatika egyik legversengőbb és legalulfizezett ága ez. Ha nagy nehezen kapsz is munkát akkor könnyen lehet, hogy olyan játékot kell fejlesztened amit soha le sem töltenél mert annyira rossz 😄.

Ha pedig hobbi szinten csinálod akkor pedig muszáj, hogy tanulj valami 3D modellezést is (Autodesk 3DsMax) mert különben fizethetned kell az objektumokért amiket majd be akarsz tenni a játékodba (fa, szék, ház). Ez még egy rettentően pepecselős dolog általában, napok mennek el vele.

2020. júl. 16. 09:19
 5/6 anonim válasza:

[link]

talán ez segít

2020. júl. 16. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Magyarországon ezeken a tanmenetbe beleírt érdektelen dolgokon sz*r sincs.
2020. júl. 18. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!