Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha 2db Display port jön ki a...

Ha 2db Display port jön ki a gépházból, akkor csak 2db monitort lehet kezelni vele?

Figyelt kérdés
Különböző feladatokat akarok csinálni a monitorokon. Négy monitorra szeretném kiterjeszteni, de csak két display port van a gépen. Van rá valamilyen elosztó, hogy tudjak 4 képernyőn végezni különböző feladatokat?

2022. febr. 23. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:

DisplayPortot lehet daisy chain-elni (sorba kötni, megfelelő beállítások mellett), ha olyan a monitorod. Például egy 1.4-es DP csatlakozóra asszem 4 FullHD-s 1.4-es DP-s monitort is lehet kötni.

[link]

Fontos, hogy a lánc utolsó monitorán kívül mindnek tudnia kell a daisy chain-t.

2022. febr. 23. 17:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak vga-t tudó monitorokkal gondolom nem lehetséges.
2022. febr. 23. 17:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Láttam usb-ről működő monitorokat is, de nem nagyon tudom melyik megoldással egyszerűbb.
2022. febr. 23. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
A két DP mellett használd a két HDMI csatlakozót is. Az már 4.
2022. febr. 23. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
"Csak vga-t tudó monitorokkal gondolom nem lehetséges." Arra eleve Display Portot se tudsz kötni. Olyan monitort kellene venni ami ebben az évezredben készült.
2022. febr. 23. 19:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg displayról megy egy vga-s monitor....átalakítóval. De csak két display kimetet van a pc-ből, és nem tudom megoldani a 4 monitort.
2022. febr. 23. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Vegyél egy jobb videokártyát amin van összesen legalább 4db kimenet: DP, DVI, HDMI...

(a mostanit meg kukázd)

2022. febr. 24. 00:07
 8/8 A kérdező kommentje:
dokkoló állomáson gondolkozom, mert vidikártyát most nem vennék... drága
2022. febr. 24. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!