Mit tegyek? SEGÍTSÉG!
Jézus gyere le nekem segíteni.
Inkább csinálj pár képet a kérdéses dolgokról hogy érthető is legyen mivel mivan és pontosan miről beszélsz.
"és egy ismeretlen port". Az lenne a COM port, pl.: első szériás görgős egérnek. Nem Vga-nak!
Ha ügyes vagy, vissza tudod forrasztani a letört lábat, de az csak mókolás.
Próbálj szerezni másik Vga-t.
Gondolom a Vga AGP foglalatba való. Ha igen, itt is találhatsz:
Vagy esetleg pc szervízben, ahol árulnak használt alkatrészeket.
Az a csatlakozó szerintem nem annak a LED-nek volt kitalálva, hanem egy ventilátornak.
Szóval, volt olyan változata is annak a videokártyának, ami aktív hűtéssel volt szerelve. Vagyis, van rajta ventilátor, ami abból a csatlakozóból kapja az áramot.
Lehet, hogy azért is hajlott el az a csatlakozótű, mert soha nem is arra volt használva, mint amire kellett volna?
Hogy is mondjam, szóval: eléggé hihetetlen nekem, hogy azért nem működik a VGA, mert nem világít.
A csipogás jó jel, elmondja mi a baj. Beep ködoknak nézz utána. Alaplap specifikus lehet, így elsősorban aszerint kell utánanézni.
AGP videokártyák amúgy tényleg párezerért vannak fent hardveraprón és erre-arra.
A videokártya az AGP foglalatból, és ritkán MOLEX tápcsatlakozóból kap áramot. Ha más is be volt dugva, az nem tudom mi lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!