Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez normális állapot?

Ez normális állapot?

Figyelt kérdés
Nem forog az intel hűtő az i5-4430 procimon akkor se ha a processzor súrolja a 120 celsiust. Mi lehet a baja? A gép játékra volt használva. Tippek mi lehet vele? Válaszokat köszi.

2022. febr. 20. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
:) Ha a hülyeség fájna...
2022. febr. 20. 12:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
troll gyanús, 120 fokot eleve nem érheti el mert már jóval előtte lekapcsolja magát a gép, jelentve ! biztos unja magát a hülye gyerek ...
2022. febr. 20. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Gyanús vagy te nekem...

Az i5 4430 már akkor kikapcsol ha a 72 fokot eléri.

2022. febr. 20. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Az odáig oké hogy 72 foknálk le kéne kapcsolnia, 140 nél megtette. Elvittem olyanhoz AKI ÉRT IS hozzá, azt mondta azért nem jó mert zárlatos valami azért se kapcsolt le 72 foknál. Megvan az új lap hozzá, azzal minden hibátlan. Bár a zárlat miatt lehet valóban kb 70-80 foknál kapcsolt le de mivel ezt írta a szoftver ezért ezt tudom mondani. A válaszokat köszi.
2022. febr. 20. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha zárlat lenne benne akkor a táp kapcsolna le...

A CPU meg olyan szinten throttigolna hogy örülhetsz ha a BIOS nem laggol...

Nettó baromság ez az egész eddig.

2022. febr. 20. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Legközelebb kicsit jobban erőltesd meg magad a kamukérdésed kitalálása közben :)
2022. febr. 22. 14:36
 7/7 A kérdező kommentje:

#5 Arra esetleg nem gondolsz hogy nem mindenki engedhet meg magának 30000Ft os tápot ami rendelkezik ezzel a képességgel? És arra gondoltál esetleg hogy nem azonnal hanem komolyabb műveleteknél mint ahogy a cím alatt is írtam játék közben volt előtérben a hiba?

Mindegy is - szaki megnézte mondta zárlat, lapcsere kész, probléma orvosolva.

2022. febr. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!