Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gép baja vagy mit...

Mi lehet a gép baja vagy mit lehet csinálni ekkor?

Figyelt kérdés

Kb a hiba annyi hogy van amikor gondol egyett és puff magától kikapcsol.

Van amikor órákig jó de van amikor 10 perc és leáll!

kb olyan mintha elmenne az áram!

Mondták egy páran, hogy a táp meg hogy a winyó illetve hogy az oprendszer lehet a felelős!

tápom egy 500 wattos M-Tech

winyó: 160 gb sata2 samsung

oprendszer: Win7 64bit hun OEM

2010. szept. 11. 16:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

16:31 vagyok.

A hőmérsékletek tökéletesek, minden bizonnyal a táp a probléma. A kiválasztott tápegység szerintem tökéletes. Nekem is FSP van, csak a PNF szériából. A 400W remélhetőleg elég lesz, sajnos ebben az ügyben nem tudok érdemben hozzászolni, mert nem ismerem az alkatrészek fogyasztását.

2010. szept. 11. 22:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem ma erős áramingadozás miatt kapcsolt ki a gépem, be tudtam kapcsolni, de apró lett minden (ikonok, betűk), egyszerűen a monitort valami kisebbre vette. (1024-re 1440 helyett). Csak a rendszer-visszaállítás segített. Nincs másfél éves a gép, lehet esetleg táp hiba?
2010. szept. 11. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!